Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:35:35 Woudenberg 115857 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-146

Ambulance 09-146

woensdag 17 oktober 2018

MAANDAG 24|07

Bestuurder bekneld bij ongeval Stationsweg Oost Woudenberg

Door het verwijderen van de zijkant van de auto kon de bestuurder uit de auto worden gehaald

WOUDENBERG - Maandagochtend heeft rond 11:30 uur een kop-staart ongeval plaatsgevonden op de Stationsweg Oost. Drie voertuigen kwamen nabij de Pothbrug met elkaar in botsing. De bestuurder van het middelste voertuig raakte door de klap bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. De Woudenbergse brandweerpost kwam ter plaatse, evenals een officier van dienst. Door het verwijderen van de zijkant van de auto kon de bestuurder uit de auto worden gehaald.

 

Met onbekend letsel is de man afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurders van de voorste en de achterste auto raakten niet gewond. De brandweer heeft na het bevrijden van de bestuurder uit de middelste auto het wegdek gereinigd. De politie heeft ten tijde van het ongeval de volledige Stationsweg Oost tussen de rotonde met de Stationsweg (Scherpenzeel) en de rotonde met de Parallelweg afgesloten voor verkeer. Tijdens het bergen van het voertuig was de weg in de richting van Scherpenzeel weer begaanbaar.

 

Het ongeval is waarschijnlijk veroorzaakt door abrupt remmen van het voorste voertuig, waarna de andere voertuigen niet meer op tijd konden stoppen.

Locatie

Headlines