Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:32:01 Dienstverlening N224 Re - Stationsweg Oost Woudenberg 096441 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 1 Brandweer Woudenberg Utrecht
woensdag 21 november 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|11

EDE - Aan de Van de Cappellestraat in Ede is dinsdagavond 20 november een auto volledig uitgebrand.

 

Het is niet bekend hoe het vuur is ontstaan. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

De brand werd dinsdag rond 20.45 uur gemeld. Twee andere auto's, die naast het uitgebrande voertuig geparkeerd stonden, liepen ook veel schade op.

GISTEREN 20|11

HARDERWIJK - Op de Lorentzstraat in Harderwijk is dinsdagmorgen rond 11.30 uur een ongeval gebeurd tussen een bestelbus en een personenauto met aanhangwagen. De bus is hierbij over de kop geslagen maar kwam toch weer op vier wielen terecht.

 

De auto en de bus hebben elkaar eerst geraakt en vervolgens is het busje tegen de rand van de middenberm gekomen en over de kop geslagen. De personenauto met aanhangwagen is gaan tollen. Beide bestuurders zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar niemand raakte gewond. De weg is enige tijd afgesloten geweest. Beide voertuigen waren ...

1/1

GISTEREN 20|11

AMERSFOORT - Maandagmiddag omstreeks 13.15 uur kreeg de politie een heterdaad diefstal melding op de Maanlander in Amersfoort. Twee mannen zouden meerdere Iphones gestolen hebben vanuit een telefoonwinkel aldaar.

 

De winkelmedewerker zat achter de verdachten en gaf aan de agenten door waar ze naar toe renden. Op de Rondweg-Noord kon de politie de auto waarin de verdachten weg wilden rijden klem rijden en werden er drie verdachten aangehouden.

 

Omdat het vermoeden bestaat dat deze mannen landelijk actief zijn met het plegen van dergelijke diefstallen doet de recherche hier ...

1/1

GISTEREN 20|11

BARNEVELD - De boer uit Barneveld die maandagavond werd gezocht, is dood gevonden. De politie gaat niet uit van een misdrijf of ongeval.

 

De oudere man werd sinds maandagmiddag vermist. Na een lange zoektocht door de politie en brandweer werd zijn lichaam rond middernacht aangetroffen.

 

Volgens een buurtbewoonster lag de dode man in de gierput op zijn boerderij.

 

Zie ook:

...

GISTEREN 20|11

BARNEVELD - Op een boerderij in het buitengebied van Barneveld wordt gezocht naar een oudere man. Hij wordt sinds maandagmiddag vermist.

 

Politiemensen en brandweerlieden uit De Valk, Barneveld en Kootwijkerbroek zijn aanwezig op de Barnseweg om te helpen met zoeken. Daarbij wordt ook een drone ingezet van de Whats App groep uit Kootwijkerbroek/Stroe.

 

Het is niet bekend onder welke omstandigheden de man is verdwenen. Er zijn geen signalen dat de man zichzelf iets aan zou kunnen doen. 

1/1

MAANDAG 19|11

BARNEVELD - Wonen in Bloemendal! Kom naar de inloopavond op 22 november 2018 van 19.00 tot 21.00 uur in het Integraal Kindcentrum Juliana aan de Wethouder Rebellaan 124 in Barneveld.

De gemeente Barneveld ontwikkelt in de periode 2020-2030 de nieuwe woonwijk Bloemendal. In deze nieuwste woonwijk van Barneveld worden in totaal zo’n 1550 woningen gerealiseerd. Bloemendal wordt een groene, duurzame wijk waarbij toekomstige bewoners én omwonenden meedenken en meepraten over de opzet van de wijk. Een wijk van en voor Barnevelders – voor nu, maar zeker ook voor de toekomst.

De bouw van
...

MAANDAG 19|11

BARNEVELD - Zorggroep ENA hield afgelopen donderdag 15 november haar tweede inspiratiecongres in een vol Schaffelaartheater. Circa 300 medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers kregen de kans om zich een avondlang te laten inspireren door persoonlijke verhalen, improvisatietheater, workshops en een inspiratiemarkt.

 

Ceremoniemeester en dichter Gaston Bannier trapte de avond af met de voordracht van toepasselijke gedichten. Het filmpje 'See me' van een oude man met dementie in een verzorgingshuis raakte de aanwezigen zichtbaar: hij wil gezien worden, écht gezien ondanks die ...

DONDERDAG 15|11

AMERSFOORT - Op 16 juli werd op het Karrespoor een man beroofd van zijn scooter en zijn geld. Na politieonderzoek is op 14 november een 19-jarige Amersfoorter aangehouden. Deze zal morgen worden voorgeleid.


Wat is er gebeurd?
Op maandagmiddag 16 juli is een 50-jarige man uit Amersfoort onder bedreiging van een vuurwapen beroofd. De twee verdachten gingen er vervolgens vandoor met een geldbedrag en de scooter van het slachtoffer. Hierbij is één van hen op de kruising Albert Schweitzersingel/ Zijderupsvlinder gebotst met een vrouw op een fiets.

 

Arrestatie
Op basis van ...

DONDERDAG 15|11

BARNEVELD - Vorige week donderdag heeft een bestuurder van een bestelbusje in de Cotelaer een grote ravage aangericht: hij is daarbij door een tuin en tegen twee woningen aangereden. De bestuurder van het busje werd aangehouden voor vernieling en rijden onder invloed.

 

De verdachte is in afwachting van de rechtszaak afgelopen dinsdag heengezonden. Uit onderzoek blijkt dat er geen sprake is van opzet of een gerichte actie. Uiteraard doet de politie nog wel verder onderzoek naar de toedracht.

 

Zie ook:

Meer artikelen