Logo 112Scherpenzeel

Redactie regio 0 reactie(s) vr 07 oktober 2022, 20:02

A30 tussen Ede en Barneveld 11 avonden en nachten afgesloten vanwege werkzaamheden

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20:02 uur
REGIO – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit op de snelweg A30 tussen Ede en Barneveld in beide richtingen. In verband met deze werkzaamheden is de A30 11 avonden en nachten afgesloten in de periode tussen 13 oktober en 2 november 2022.

Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van 30 minuten.

Werkzaamheden A30

De werkzaamheden bestaan uit het frezen en asfalteren van het wegdek en we herstellen of vervangen de vangrails waar dat nodig is. Zo brengen we de weg voor de winter weer in goede conditie en zorgen we ervoor dat het verkeer veilig kan blijven doorstromen.

Planning en omleidingen

De afsluitingen van de A30 vinden plaats tussen de aansluiting op de snelweg A1 bij Barneveld en knooppunt Maanderbroek, in de richting van Ede.

De afsluitingen zijn op de volgende data, steeds tussen 19.30 en 06.00 uur:

13 oktober
17 tot en met 20 oktober
25 tot en met 27 oktober

In de avonden en nachten van 1 en 2 november is de A30 van 19.00 tot 06.00 uur afgesloten tussen knooppunt Maanderbroek en aansluiting van de A30 op de A1 bij Barneveld in de richting van Barneveld.

Verkeer wordt omgeleid via de A1, de snelwegen A50 en de A12 in beide richtingen, met een verwachte extra reistijd van 30 minuten. De doorgaande en de lokale omleidingsroutes staan aangegeven op informatieborden langs en boven de weg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.