Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 03 juni 2022, 19:03

Aanrijdingen op de snelweg A1 en A30 zorgen voor verkeershinder rondom Barneveld

BARNEVELD – Vrijdagmiddag 3 juni hebben op de snelweg A1 en A30 aanrijdingen plaatsgevonden. Deze aanrijdingen zorgden voor veel verkeershinder rondom Barneveld.

Volgens 112Meldingen botsten omstreeks 14:15 uur op de A1 in de richting van Amersfoort ter hoogte van de Brunesengweg twee personenauto’s en een bestelbus op elkaar. Een ambulance kwam ter plaatse voor één van de bestuurders maar na controle hoefde de bestuurder niet mee naar het ziekenhuis.

De politie sloot de rechter rijbaan af met als gevolg een vertraging van meer dan 30-minuten.

Nog tijdens de afhandeling van de aanrijding kwam rond 15.00 uur een tweede 112 melding binnen. Op de A30 ter hoogte van McDonald’s waren meerdere voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Hierdoor liep het verkeer op de Rijksweg en de Zelderseweg volledig vast.

Het verkeer kon niet de A1 richting Amersfoort op en de rijbanen richting Barneveld (afslag Thorbeckelaan) en de oprit van de A1 richting Apeldoorn waren afgesloten door de tweede aanrijding.

Op de A30 vanuit de richting Lunteren stond een file van ruim 3 kilometer. Ook verkeer op de Thorbeckelaan dat de A30 op wilde liep vast, automobilisten stonden lange tijd stil.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons