Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 27 oktober 2023, 6:58

Auto in de slip op de Barneveldseweg in Scherpenzeel; bestuurder lichtgewond

SCHERPENZEEL – Op de Barneveldsestraat in Scherpenzeel is vrijdagmorgen een automobilist met zijn BMW in de sloot beland. De man reed rond 06:00 uur van Barneveld naar Scherpenzeel en kwam ter hoogte van De Leught in de sloot tot stilstand.

De man raakte bij het ongeval lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is de man in een slip geraakt door het natte wegdek, de auto sloeg om, ramde een lantaarnpaal en kwam in de sloot tot stilstand.

Voorbijgangers schoten te hulp tot de hulpdiensten ter plaatse waren. De auto raakte dusdanig beschadigd dat deze afgesleept moet worden.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Locatie

112 Melding

06:05:48 27-10-23 P 1 BON-01 HV weg letsel N802 - Barneveldsestraat 4,5 Scherpenzeel GE 071096 071931 Blusgroep 1 spoed Brandweer Scherpenzeel GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.