Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 01 mei 2023, 18:51

Auto met shovel van de Scherpenzeelseweg gehaald na aanrijding met bestelbus

BARNEVELD – Op de Scherpenzeelseweg N802 in Barneveld is maandagmiddag rond 17:15 uur een ongeval gebeurd. Een personenauto botste achterop een bestelbus.

De drie betrokkenen werden door de ambulance verpleegkundigen onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Eén van de mannen in de bestelbus liep wel licht letsel op.

Beide voertuigen moeten afgesleept worden door een bergingsbedrijf. Om de Scherpenzeelseweg weer vrij te krijgen is met een kleine shovel de witte personenauto van de weg gehaald. Omdat het voertuig diverse vloeistoffen lekte na de botsing is de gemeente in kennis gesteld om het wegdek te reinigen.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

112 Melding

17:15:20 01-05-23 Aanrijding letsel N802 - Scherpenzeelseweg Barneveld Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.