Logo 112Scherpenzeel

Auto rijdt rechtdoor over rotonde in Renswoude en komt tegen boom tot stilstand
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 30 juni 2022, 18:32

Auto rijdt rechtdoor over rotonde in Renswoude en komt tegen boom tot stilstand

RENSWOUDE – Op rotonde Dorpsstraat met de Barneveldsestraat in Renswoude is donderdagmiddag rond 17:00 uur een auto rechtdoor over een rotonde geschoten. De automobilist knalde door een groenperk heen, schoot over het fietspad en kwam hard tegen een boom tot stilstand.

De inzittenden, een man en een vrouw, zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen zou de bestuurster een vrouw op leeftijd zijn geweest.

De auto raakte flink beschadigd. Een Volkswagen Tiguan die op de rotonde reed werd ook nog geraakt maar de inzittenden bleven ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

De bewoner van de woning prees zich gelukkig met een grote boom voor zijn huis. Anders had het heel anders af kunnen lopen.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.