Logo 112Scherpenzeel

Automobilist in Scherpenzeel rijdt boom uit de grond
Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 16 oktober 2022, 10:08

Automobilist in Scherpenzeel rijdt boom uit de grond

Laatst bijgewerkt: zondag 16:16 uur
SCHERPENZEEL – Op de N224 De Dreef in Scherpenzeel is in de nacht van zaterdag op zondag een automobilist van de weg geraakt en tegen een boom gebotst.

De man reed iets voor 05:00 uur vanuit de richting van Woudenberg naar Renswoude en in een bocht reed hij rechtdoor tegen een boom. De boom belandde op het dak van de auto.

Kort na het ongeval ging de man naar huis, agenten hebben hem thuis opgezocht. Omdat hij toch gewond bleek te zijn is een ambulance ingeschakeld die hem uiteindelijk naar het ziekenhuis heeft gebracht.

Vermoedelijk reed de man onder invloed van alcohol maar agenten kunnen dat niet aantonen. De auto raakte flink beschadigd en is afgesleept.

Volgens de RDW staat het voertuig als niet verzekerd geregistreerd.

Locatie

112 Melding

05:09:55 16-10-22 Aanrijding letsel (boom) (personenauto) N224 - De Dreef 19,6 Scherpenzeel GE Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.