Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 07 december 2022, 20:35

Automobilist raakt van de weg in het buitengebied tussen Overberg en Scherpenzeel

OVERBERG – In het buitengebied tussen Overberg en Scherpenzeel is woensdagavond rond 19:00 uur een automobilist van de weg geraakt. De bestuurder reed vanaf de Hopeseweg de Heuvelse Steeg op richting Overberg, kwam in de natte buitenberm, corrigeerde en kwam over de kop tussen de sloot en een weiland tot stilstand. De bestuurder raakte hierbij licht gewond.

Een geluk was dat hij onderweg geen dikke boom raakte. De schade aan de auto is aanzienlijk, een bergingsbedrijf zal het voertuig uit de sloot halen. In het donkere buitengebied sloot de politie een rijbaan af voor verkeer. Hoe de bestuurder in de berm kon komen is niet bekend maar vermoedelijk door een nat en glad wegdek.

112 Overberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Overberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Overberg. Alle 112 alarmeringen uit Overberg kan je live volgen via 112 meldingen Overberg.

112 Melding

18:56:45 07-12-22 Aanrijding letsel Heuvelse Steeg Overberg Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.