Logo 112Scherpenzeel

Automobilist raakt van de weg in Scherpenzeel, collega's takelen auto uit de sloot
Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 26 september 2022, 8:22

Automobilist raakt van de weg in Scherpenzeel, collega’s takelen auto uit de sloot

Laatst bijgewerkt: maandag 26 sep 2022 om 15:29 uur

SCHERPENZEEL – Aan de Barneveldsestraat N802 in Scherpenzeel is maandagmorgen een auto van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen. Iets voor 06:00 uur werd de politie ingeschakeld.

De bestuurder is komende vanuit de richting van Barneveld ter hoogte van Gooswilligen de macht over het stuur kwijt geraakt en op de zijkant in de sloot terechtgekomen. De man kon met hulp van omstanders zelf veilig uitstappen.

Met een grote kraanwagen van zijn collega’s is de auto van de man uit de sloot gehaald en op een aanhanger gezet. De auto raakte zwaar beschadigd.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Locatie

112 Melding

05:55:00 26-09-22 Voertuig te water (personenauto) N802 - Barneveldsestraat 4,0 Scherpenzeel GE Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.