Logo 112Scherpenzeel

Bestelbus in vlammen op de A30 bij Lunteren
Redactie brand 0 reactie(s) di 04 oktober 2022, 23:05

Bestelbus in vlammen op de A30 bij Lunteren

LUNTEREN – Op de A30 bij Lunteren is dinsdagavond een bestelbus uitgebrand. De brand ontstond omstreeks 21:45 uur. De bestuurder wist zijn voertuig nog op tijd op de vluchtstrook te parkeren en kon zelf op tijd wegkomen.

De brandweer van Ede kwam ter plaatse maar kom niet voorkomen dat het voertuig in vlammen op ging. De aangekoppelde aanhanger bleef wel van de vlammen bespaard.

Vanwege de brand ontstond er op de A30 vanuit Ede richting Barneveld enige vertraging.

De bestuurder merkte de brand zelf op. Rijkswaterstaat sloot een rijbaan af vanuit Ede richting Lunteren. Na een half uur had de brandweer het vuur onder controle. De bestelbus wordt door een bergingsbedrijf weggesleept.

112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Locatie

112 Melding

21:49:27 04-10-22 P 1 BGM-01 BR wegvervoer A30 Re 15,2 Lunteren 079038 Brandweer Gelderland Midden (Monitorcode OvD West)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.