Logo 112Scherpenzeel

Redactie brand 0 reactie(s) zo 01 oktober 2023, 19:29

Bestelbus in vlammen op de Scherpenzeelseweg in Barneveld, gezin op tijd uit voertuig

Laatst bijgewerkt: zondag 1 okt 2023 om 23:43 uur

BARNEVELD – Zondagavond is een bestelbus in brand gevlogen op de Scherpenzeelseweg in Barneveld. De 112melding kwam om 19:18 uur binnen bij de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al hoog uit het voertuig.

De bestuurder merkte de brand al rijdend op. Hij hoorde een knal, zag rook en vuur en heeft de bestelbus op het fietspad geparkeerd. De man en een aantal kinderen konden gelukkig op tijd uit de bestelwagen komen.

Vanwege de bluswerkzaamheden sloot de politie de Scherpenzeelseweg tijdelijk af tussen de rotondes van de Renswoudsestraatweg en de Postweg. Tijdens het blussen was een aantal knallen te horen en zagen hulpverleners onderdelen van het voertuig wegschieten. Dit bleken twee gasveren van de achterklep te zijn. Door de enorme hitte barstten de twee gascilinders open, de gasveren werden zo’n tachtig meter verderop teruggevonden.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Video

Locatie

112 Melding

19:18:22 01-10-23 P 1 BON-01 BR wegvervoer (bestelbus) N802 - Scherpenzeelseweg 7,9 Barneveld 079264 071782 Hv-groep 2 spoed Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.