Logo 112Scherpenzeel

Redactie brand 0 reactie(s) wo 14 juni 2023, 10:45

Brand in sporthal Woudenberg geblust, brandweer voorkomt uitbreiding naar rest van gebouw

Laatst bijgewerkt: woensdag 14 jun 2023 om 16:50 uur

WOUDENBERG – Een korte felle brand in sportcentrum De Camp in Woudenberg heeft woensdag veel schade veroorzaakt in een materiaalruimte. Het vuur brak omstreeks 08:30 uur door nog onbekende oorzaak uit.

De VRU zette meerdere brandweerploegen uit de regio in bij het sportcentrum en een meldde na een klein uur dat het vuur was geblust. De brandweer kon uitbreiding naar de rest van het gebouw voorkomen. De sporthal is de komende dagen niet te gebruiken door de rook,- en waterschade.

112 Woudenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Woudenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Woudenberg. Alle 112 alarmeringen uit Woudenberg kan je live volgen via 112 meldingen Woudenberg.

112 Melding

08:30:33 14-06-23 P 2 (Middel BR) BR sport (PC-L) Sporthal en Cultureel centr. De Camp De Bosrand Woudenberg 099283 Monitorcode Brandweer Regionaal Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.