Logo 112Scherpenzeel

Redactie brand 0 reactie(s) di 06 december 2022, 16:40

Brandweer forceert voordeur bij keukenbrand in Renswoude

RENSWOUDE – In een woning aan de Lijsterbeslaan in Renswoude is de brandweer dinsdagmiddag ingezet voor een keukenbrand. Rond 15:30 uur werd de 112melding gemaakt door een buurtbewoner die rook zag komen uit een seniorenwoning.

Omdat niet duidelijk was of er nog iemand in de woning was, werd de deur door de brandweer geforceerd. Met een kettingzaag werd de voordeur eruit gezaagd. Brandweerlieden troffen gelukkig geen bewoonster aan. Wel stond een vergeten pan op het vuur welke voor de rook zorgde.

De brandweer heeft een nacontrole gedaan en de woning geventileerd. Een timmerman is ingeschakeld om de deur te herstellen. Ook stichting Salvage is in kennis gesteld.

De brandweer trok veel bekijks van buurtbewoners en kinderen.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Locatie

112 Melding

15:30:29 06-12-22 P 1 BR woning Lijsterbeslaan Renswoude 093041 Blusgroep Brandweer Renswoude Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.