Logo 112Scherpenzeel

Redactie brand 0 reactie(s) za 17 juni 2023, 17:04

Brandweer Scherpenzeel rukt uit voor brand in berg gemaaid gras

SCHERPENZEEL – De brandweer moest zaterdagmiddag met spoed uitrukken voor een bermbrand op de kruising Dreef met de Marktstraat in Scherpenzeel. Op de kruising stond een berg gras in brand.

De brand zorgde voor veel rook. De brandweer heeft het gras kunnen blussen. De oorzaak van de brand is niet bekend. Het kan door broei zijn ontstaan.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

112 Melding

15:16:20 17-06-23 P 2 BON-06 BR berm-/bosschage Marktstraat N224 - De Dreef Scherpenzeel GE 071931 Blusgroep 1 spoed Brandweer Scherpenzeel GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.