Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 30 juni 2023, 20:21

Drie auto’s met elkaar in botsing op de Barneveldsestraat in Renswoude; één gewonde

RENSWOUDE – Op de Barneveldsestraat in Renswoude is vrijdagavond rond 19:15 uur een ongeval gebeurd. Drie personenauto’s botste achterop elkaar net na de Meidoornlaan. Een vrouw is uit de middelste auto gewond geraakt.

De vrouw in de voorste auto en de man in de achterste auto raakte niet gewond. De schade aan de auto’s is behoorlijk. De vrouw in de middelste auto is met nek en rugklachten in een zogeheten vacuümmatras per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend maar word door agenten onderzocht.

Zover bekend reed er niemand onder invloed van middelen. Door de aanrijding is de Barneveldsestraat bijna een uur lang afgesloten geweest voor het overige verkeer.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

112 Melding

19:16:37 30-06-23 Aanrijding letsel Barneveldsestraat Renswoude Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.