Logo 112Scherpenzeel

algemeen 0 reactie(s) do 06 april 2023, 18:50

Een Tedee smart lock met M&C is een smart lock van hoge kwaliteit en betrouwbare werking.

Laatst bijgewerkt: donderdag 20:54 uur

Tedee is een betrouwbare smart lock dat het mogelijk maakt om jouw deur te ontgrendelen en vergrendelen met behulp van jouw smartphone of afstandsbediening. Het biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor de toegangscontrole van jouw woning of bedrijfspand. De Tedee heeft een mooi slim design en werkt tot wel 14 maanden zonder op te laden. De Tedee is verkrijgbaar in de kleur wit en zwart. Deze komt direct over een M&C cilinderslot heen en is van buitenaf ook altijd te openen met een sleutel. Het Tedee smart lock is ontworpen om naadloos in jouw bestaande deur te passen. Het wordt aan de binnenkant van de deur bevestigd en communiceert draadloos met jouw smartphone via Bluetooth of WiFi. Het slot wordt gevoed door batterijen en heeft een lange levensduur van ongeveer een jaar. Het Tedee smart lock biedt verschillende functies en mogelijkheden om de toegangscontrole te beheren:

 1. Ontgrendelen en vergrendelen: Het Tedee smart lock kan worden ontgrendeld en vergrendeld met behulp van jouw smartphone of afstandsbediening. Hierdoor heb je geen traditionele sleutels meer nodig.
 2. Gasttoegang: Het is mogelijk om tijdelijke toegang te verlenen aan gasten, bijvoorbeeld voor een Airbnb-verhuur of een bezoek van vrienden en familie. Met de gasttoegang functie kan je de toegang tijdelijk delen en weer intrekken.
 3. Real-time notificaties: Het Tedee smart lock stuurt notificaties naar jouw smartphone wanneer de deur ontgrendeld of vergrendeld wordt. Hierdoor heb je altijd controle over wie er toegang heeft tot jouw pand.
 4. Automatisch ontgrendelen: Met de geofencing functie kan je de deur automatisch ontgrendelen als je binnen een bepaalde afstand van jouw pand komt. Dit maakt het mogelijk om zonder gedoe naar binnen te gaan.
 5. Veiligheid: Het Tedee smart lock maakt gebruik van encryptie en authenticatieprotocollen om ervoor te zorgen dat het slot veilig en betrouwbaar is. Het slot heeft ook een backup batterij in geval van stroomuitval en kan handmatig ontgrendeld worden met een traditionele sleutel.

Al met al biedt het Tedee smart lock een gemakkelijke, veilige en betrouwbare oplossing voor de toegangscontrole van jouw woning of bedrijfspand.  

Voordelen van Tedee smart lock

 1. Gebruiksvriendelijk: Met een Tedee smart lock hoef je geen traditionele sleutels meer te gebruiken om de deur te ontgrendelen en vergrendelen. Je kan eenvoudig toegang verlenen aan gasten, toegangsrechten beheren en real-time notificaties ontvangen.
 2. Flexibiliteit: Het Tedee smart lock biedt de mogelijkheid om toegangsrechten te delen en te beheren. Hierdoor kan je de toegang snel en eenvoudig aanpassen aan veranderende omstandigheden, zoals personeelswisselingen of verhuur van een woning.
 3. Veiligheid: Het Tedee smart lock maakt gebruik van encryptie en authenticatieprotocollen om ervoor te zorgen dat het slot veilig en betrouwbaar is. Het slot heeft ook een backup batterij in geval van stroomuitval en kan handmatig ontgrendeld worden met een traditionele sleutel.
 4. Efficiënt sleutelbeheer: Met een Tedee smart lock kan je efficiënter omgaan met sleutels. Je hoeft geen reservesleutels meer te hebben en kan eenvoudig toegangsrechten aanpassen en beheren.
 5. Automatische ontgrendeling: Met de geofencing functie kan je de deur automatisch ontgrendelen als je binnen een bepaalde afstand van jouw pand komt. Dit maakt het mogelijk om zonder gedoe naar binnen te gaan.
 6. Integratie met slimme systemen: Het Tedee smart lock kan geïntegreerd worden met andere slimme apparaten en systemen, zoals Apple HomeKit en Google Home, waardoor je de toegangscontrole kan integreren in jouw slimme woning of bedrijfspand.
 7. Direct te koppelen: Met een kwalteitcilinder en SKG 3 gekeurd van M&C. Daardoor zit de Tedee altijd goed en stevig vast op een gekeurd cilinderslot.

M&C en Tedee de ideale combinatie van een kwalitatief hoogstaande smart lock

M&C en Tedee zijn een goede combinatie zijn als het gaat om het beveiligen en controleren van de toegang tot jouw woning of bedrijfspand. M&C levert bijvoorbeeld SKG-gecertificeerde cilindersloten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en die kunnen worden geïnstalleerd op jouw deuren. Tedee biedt vervolgens een gemakkelijke en veilige manier om jouw deuren te ontgrendelen en vergrendelen met behulp van jouw smartphone of afstandsbediening. Voor een hoogwaardige beveiliging: M&C cilindersloten bieden hoogwaardige beveiliging tegen inbraak en zijn SKG-gecertificeerd. De Tedee smart lock biedt op zijn beurt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals encryptie en authenticatieprotocollen, om de toegang tot jouw pand veilig te stellen.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/smartlocks/tedee/

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.