Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 1 reactie(s) zo 08 oktober 2023, 6:46

Ernstig ongeval in Leusden, twee traumateams ingezet

LEUSDEN – Zondagmorgen 8 oktober om 4.15 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Lockhorsterweg in Leusden.

Een jongeman reed met zijn Audi een doodlopende straat in. Met hoge snelheid naderde hij het einde van de autoweg en reed richting de fietsbrug. De automobilist botste met hoge snelheid een paal omver en kwam vervolgens tot stilstand tegen de betonnen rand van de brug.

Hulpdiensten werd groots opgeroepen, meerdere ambulances, brandweerwagens en twee trauma-teams kwamen naar de locatie van het ongeval. Het slachtoffer zat bekneld in het voertuig en moest door de brandweer uit de wagen bevrijd worden. Het slachtoffer werd vervolgens in het bijzijn van een trauma-arts behandeld aan zijn verwondingen waarna hij met spoed werd overgebracht naar het UMC in Utrecht.

Aan de buitenkant van het zwaar beschadigde voertuig werden een paar schoenen aangetroffen, die niet van het slachtoffer waren. Hierdoor werden twee wagens met duikers van de brandweer opgeroepen en ingezet. Het vermoeden bestond namelijk dat de automobilist een persoon had geraakt welke te water zou kunnen zijn geraakt. De duikers van de brandweer hebben een groot stuk van de Heiligenbergerbeek afgezocht naar een mogelijke tweede slachtoffer. Na een uur zoeken hebben zij niemand aangetroffen.

De weg is in beide richtingen afgesloten voor verkeer en de Forensische Opsporing Verkeer doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het is onbekend met welk letsel het slachtoffer is overgebracht.

112 Leusden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Leusden lees je in onze categorie 112 Nieuws Leusden. Alle 112 alarmeringen uit Leusden kan je live volgen via 112 meldingen Leusden.

Locatie

112 Melding

04:41:16 08-10-23 P 1 HV weg letsel Lockhorsterweg Leusden 090111 090411 Brandweer Utrecht (Monitorcode district Eemland)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.