Logo 112Scherpenzeel

Gewonden bij frontale aanrijding op de Haarweg in Overberg
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 17 juni 2022, 21:46

Gewonden bij frontale aanrijding op de Haarweg in Overberg

OVERBERG – In het buitengebied tussen Overberg en Leersum is vrijdagavond een ernstig ongeval gebeurd. Brandweer, politie, meerdere ambulances en een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) werden rond 21:05 uur opgeroepen. Meerdere inzittenden raakten gewond.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Twee auto’s kwamen door nog onbekende reden frontaal met elkaar in botsing. Eén van de betrokken voertuigen is een Mini cabriolet.

112 Overberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Overberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Overberg. Alle 112 alarmeringen uit Overberg kan je live volgen via 112 meldingen Overberg.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.