Logo 112Scherpenzeel

Hulpdiensten werken samen tijdens grote oefening in De Glind
Redactie brand 0 reactie(s) wo 26 oktober 2022, 2:46

Hulpdiensten werken samen tijdens grote oefening in De Glind

Laatst bijgewerkt: woensdag 26 okt 2022 om 15:28 uur

DE GLIND – Aan de Postweg in De Glind heeft de brandweer dinsdagavond een grote oefening gehouden.

In een shovel was brand ontstaan, hierdoor sloeg de shovel op hol en drukte de shovel een auto klem tegen een bok met betonplaten, daarna kwam ook een bestuurder van een tweede auto klem te zitten. Naast de brandweer van Barneveld kwam ook de brandweer Scherpenzeel ter plaatse. Ook waren twee ambulance teams ter plaatse van de VGGM en de VRU. Dit allemaal onder leiding van een Officier van Dienst van de brandweer en de ambulancedienst. LOTUSkring Nijkerk zorgde voor de ‘slachtoffers’.

Na een uur was de oefening afgelopen, een mooie samenwerking onderling tussen beide brandweer korpsen en de ambulancedienst, aldus één van de coördinatoren.

112 De Glind

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in De Glind lees je in onze categorie 112 Nieuws De Glind. Alle 112 alarmeringen uit De Glind kan je live volgen via 112 meldingen De Glind.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.