Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:51:22 Woudenberg 6461 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

zaterdag 18 januari 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 17|01

TERSCHUUR - De politie is donderdagavond begonnen met een grote controle actie op de parkeerplaats Palmpol langs de A1 bij Terschuur. Aan de controle werkten ongeveer 30 agenten mee.

 

De controle is gericht op ANPR hits. De coördinator van de controle ( Karlijn ) kon nog geen cijfers geven maar in elk geval al meerdere mensen werden staande gehouden vanwege alcohol gebruik. Zes motoragenten en een snel interventie voertuig halen de automobilisten van de weg af.


De controle duurt van 19:00 tot ongeveer 01:00 uur.

1/1

WOENSDAG 15|01

BARNEVELD - Een 49-jarige man uit Nijkerk is woensdagmiddag 15 januari om het leven gekomen bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een bestelbus op de A30 bij Barneveld.

 

De snelweg werd rond 14.00 uur afgesloten om de hulpdiensten alle ruimte te geven. Het gaat om het weggedeelte tussen Scherpenzeel en Barneveld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

ZONDAG 12|01

LEUSDEN - Zondagavond 12 januari heeft de brandweer een persoon gered uit een brandende woning aan de Salamander in Leusden.

 

Bij de brand werden meerdere brandweerwagens opgeroepen en werd er opgeschaald naar het sein middelbrand. Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan en hoe de persoon die uit het huis is gehaald eraan toe is.

 

Update

De brandweer heeft het sein brand meester gegeven. Het nablussen zal nog enige tijd duren. Over de toestand van de persoon die uit de woning is gered is niets bekend. Stichting Salvage komt ter plaatse voor ...

ZONDAG 12|01

NIJKERK - Zondagavond 12 januari rond 18.05 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Ambachtsstraat - N301 in Nijkerk. Een personenauto is frontaal tegen een tankwagen gebotst.

 

De hulpdiensten, waaronder het traumateam, zijn bij het ongeval ingezet. Personeel van een ambulance probeerde de man tevergeefs te reanimeren. Het slachtoffer reed in een auto met Litouws kenteken.

 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

 

De ravage en schade is enorm.

ZONDAG 12|01

TERSCHUUR - Op de A1 bij parkeerplaats Middellaar in Terschuur is in de nacht van zaterdag op zondag een auro in vlammen opgegaan. Tijdens het tanken vatte de auto vlam, een bluspoging van de bestuurder mocht niet baten.

 

De brandweer die met twee wagens ter plaatse kwam heeft het vuur geblust. De inzittenden raakte niet gewond. De auto ging in vlammen op. De medewerkster van het benzinestation heeft de afsluiters in werking gezet zodat de benzine pomp afgesloten werd.

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

DINSDAG 31|12

NEDERLAND - Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers vanavond en vannacht niet de weg op te gaan als het niet hoeft. In grote delen van het land komt dichte tot zeer dichte mist voor. Er zijn op dit moment al meerdere ongevallen gebeurd als gevolg van beperkt zicht en langzaamrijdend verkeer. De verwachting is dat het zicht in de loop van de avond en nacht alleen maar verslechterd.

 

Advies
Ga niet de weg op als het niet hoeft. Bij mist en slecht zicht is het gebruik van de mistlampen essentieel. Tijdens mist is het extra belangrijk om voldoende afstand te houden en je rijstijl aan ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld
Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  5300
20%
  Nooit!

4%
  Altijd

76%
  Alleen dienstverlening op verzoek

SCHERPENZEEL 24Webvertising