Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:47:40 Oosteinde 3925LC Scherpenzeel Ge 9890 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

vrijdag 22 januari 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 21|01

REGIO - De stevige storm van afgelopen nacht heeft in de regio tot tientallen schades geleid. Aan de Kallenbroekerweg in Barneveld was de brandweer vanmorgen al druk met het verwijderen van omgewaaide bomen. Op de afrit van de A30 lag een boom op de weg, zo ook op de Hessenweg en de Achterveldseweg. Ook de brandweer van Lunteren moest vanmorgen uitrukken vanwege stormschades.

 

Ook in Veenendaal had de brandweer de handen vol. Onder andere aan De Grote Beer versperde een omgewaaide boom de doorgang op een rijbaan en het fietspad. 

 

Code geel
Vanwege de storm ...

1/1

WOENSDAG 20|01

LANDELIJK - Op woensdag 20 januari heeft Marktplaats een groot aantal advertenties verwijderd van aangeboden thuisbezorgd-kleding. De kleding van thuisbezorgd werden massaal te koop aangeboden om de avondklok te omzeilen.

 

Voor de kleding werden hoge prijzen gevraagd. Ook kleding van andere maaltijdbezorgers werden aangeboden. Ondanks het verwijderen van de advertenties van Marktplaats, is de handel niet gestopt. Op andere platformen wordt de kleding nog aangeboden. Een van die platformen is Facebook. Het is niet bekend of Facebook de advertenties gaat verwijderen.

...

DINSDAG 19|01

BARNEVELD - Op de uitvoegstrook van de A1 naar de A30 ibij Barneveld s dinsdagmiddag een auto uit de bocht gevlogen en in de vangrail terecht gekomen. Het ongeval gebeurde om ongeveer 12:30 uur. De bestuurder raakte niet gewond bij het ongeval, zijn auto raakte wel zwaar beschadigd en is door een berger meegenomen.

 

Vanwege het ongeval werd er door rijkswaterstaat een rijstrook afgesloten, wat leidde tot een file op de uitvoegstrook van de A1. De bocht is berucht door de vele ongevallen die er gebeuren.

ZATERDAG 16|01

REGIO - Zaterdagavond rond 19.00 uur is de sneeuwpret voor de kinderen (en ouders) begonnen. Op diverse speelplaatsen wordt een poging gedaan om een sneeuwpop te maken. Ouders trekken hun kinderen op een slee door de sneeuw. Vanavond ligt er naar verwachting op de meeste plaatsen een sneeuwlaagje van 2 à 3 centimeter.

 

Het KNMI waarschuwt voor gladheid en heeft code geel afgegeven. De waarschuwing geldt tot morgenmiddag 12.00 uur.

 

Voeg jouw sneeuwpret foto toe via de "Toevoegen" knop onder de foto's!

ZATERDAG 16|01

WOUDENBERG - Zaterdagmiddag is er rond 17:30 uur een personenauto in de greppel beland op de Brinkkanterweg in Woudenberg. De hulpdiensten zijn groots gealarmeerd. Naast de brandweer uit Woudenberg is ook het duikteam van brandweer Amersfoort opgeroepen.

 

Een BMW is door nog onbekende oorzaak in de greppel terechtgekomen. De bestuurder van het voertuig is spoorloos. Een berger is opgeroepen om het voertuig af te slepen.

 

Update

De bestuurder van het voertuig heeft zich op de plaats van het ongeval gemeld samen met een tractor. Hij had de plaats van het ongeval verlaten om ...

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

DINSDAG 22|12

WOUDENBERG - De verdachte die op zondag 15 november dreigde vuurwerk te gooien in een aantal kerken in Woudenberg is aangehouden.


Op die bewuste zondag ontving de politie een melding over een mogelijke vuurwerk actie op kerken in Woudenberg. De politie hield toezicht tijdens de diensten en stelde een onderzoek in naar de persoon die voor deze bedreigingen aansprakelijk was.

 

Dit onderzoek resulteerde in het bekend worden van zijn identiteit. Op maandag 21 december werd de verdachte, een 18-jarige inwoner van Woudenberg, gearresteerd.

 

De woudenberger is na zijn verhoor ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines