Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:17:46 Br Gerucht Woonzorgboerderij Moriahoeve De Steeg Woudenberg 098234 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 2 Brandweer Woudenberg Utrecht
zaterdag 19 juni 2021

TOP NIEUWS

VANDAAG 19|06

LEERSUM - Door het noodweer in Leersum zijn vrijdagavond acht mensen gewond geraakt. Zes van hen zijn lichtgewond, twee zijn zwaargewond. Het noodweer dat over het dorp en de wijde omgeving trok, velde tientallen bomen. Daardoor werden kabels kapotgetrokken en ontstonden op zeker zeven plekken gaslekken. Bij de brandweer kwamen tientallen meldingen van stormschade binnen aan huizen en auto's. Het opruimen wordt bemoeilijkt omdat wegen onbegaanbaar zijn.

 

Een oproep aan bewoners van Leersum en omgeving en voor mensen die zaterdag het bos willen bezoeken. Blijf uit de bossen, ...

WOENSDAG 16|06

RENSWOUDE - Aan de Biesbosserweg in Renswoude is woensdagavond rond 20:45 uur een ongeval gebeurd. Op de kruising met de Emminkhuizerlaan ging het mis. Een man in een auto reed een wielrenner aan.

 

De wielrenner is naar het ziekenhuis in Ede gebracht ter controle. De fiets is bij een boerderij gestald. De automobilist raakte niet gewond. De politie doet geen nader onderzoek.

1/1

DINSDAG 15|06

NEDERLAND - Door de versoepelingen van de coronamaatregelen gaat u misschien op vakantie. Controleer uw reisdocument(en) op geldigheid. Is uw document verlopen of verloopt deze binnenkort? Maak een afspraak bij de gemeente om deze te vernieuwen.

 

Wat gebeurt er als ik te laat ben?
Als er geen tijd meer is om uw reisdocument te verlengen, dan heeft u mogelijk een spoeddocument nodig. Dit kost een inwoner extra geld. Maar soms is het aanvragen van een spoeddocument zelfs niet meer mogelijk. En daarom is het goed om nu al te kijken of uw reisdocumenten nog in orde zijn.

...

MAANDAG 07|06

LEUSDEN - Maandagmorgen 7 juni rond 10.00 uur heeft een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden aan de Heetvelderweg in Leusden.

 

Een automobilist is met zijn auto van de wegraakt meerdere keren over de kop geslagen en in een weiland tot stilstand gekomen. De hulpdiensten kregen bij het incident assistentie van onder andere een traumateam welke per traumahelikopter werd ingevlogen.

 

De bestuurder is nadat deze was gestabiliseerd overbracht met een ambulance naar het ziekenhuis.

ZONDAG 06|06

WOUDENBERG - Zondagmiddag 6 Juni omstreeks 17.15 uur werd de brandweer opgeroepen voor een persoon te water aan de Maarsbergseweg in Woudenberg. Op een smal pad in de buurt van de Maarsbergseweg was een scootmobieler te water geraakt. De bejaarde dame is met een wiel naast het asfalt geraakt en kopje onder gegaan met haar scootmobiel. Omstanders hebben haar op de kant geholpen. De brandweer haalt de scootmobiel uit de sloot.

 

De locatie was erg moeilijk bereikbaar voor de hulpdiensten, zij zijn door een weiland gereden om bij het slachtoffer te kunnen komen. Tijdens de rit naar het ...

DONDERDAG 17|06

REGIO - De woningcorporaties in de regio Food Valley kunnen niet voldoen aan de maatschappelijke opgaven voor voldoende en betaalbare woningen en voorzien hierin grote uitdagingen. Dat is de uitkomst van een regionaal onderzoek dat zij samen hebben uitgevoerd naar aanleiding van het landelijke rapport Opgaven & Middelen. Samenwerking met andere partijen is daarom noodzakelijk.

 

De woningcorporaties in de regio Food Valley werken vanuit een sterke woningmarkregio dagelijks aan betaalbaar wonen met een diverse woningvoorraad voor verschillende doelgroepen. Tegelijkertijd zijn ...

DINSDAG 15|06

In deze zomermaanden kan het behoorlijk warm zijn. Veel mensen ervaren de hitte als een welkome periode van terras- en strandbezoek; voor anderen kan aanhoudende hitte juist een bedreiging zijn voor de gezondheid. Zeker voor ouderen, kinderen en chronisch zieke mensen. Weet wat u moet doen als het warm wordt.

 

Hoe voorkomt of vermindert u klachten door hitte?

  • Drink voldoende
    Zorg ervoor dat u voldoende drinkt, ook als u geen dorst heeft. U drinkt te weinig als u minder plast dan gebruikelijk of als de urine donker van kleur is. Bedenk dat u ook ongemerkt veel vocht verliest door ...

Agenda

Headlines