Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:37:07 Woudenberg 7241 Prio Middel Eenheid | TAS 7241 Harderwijk

TAS 7241 Harderwijk

Ambulance 09-123

Ambulance 09-123

dinsdag 19 januari 2021

TOP NIEUWS

ZATERDAG 16|01

REGIO - Zaterdagavond rond 19.00 uur is de sneeuwpret voor de kinderen (en ouders) begonnen. Op diverse speelplaatsen wordt een poging gedaan om een sneeuwpop te maken. Ouders trekken hun kinderen op een slee door de sneeuw. Vanavond ligt er naar verwachting op de meeste plaatsen een sneeuwlaagje van 2 à 3 centimeter.

 

Het KNMI waarschuwt voor gladheid en heeft code geel afgegeven. De waarschuwing geldt tot morgenmiddag 12.00 uur.

 

Voeg jouw sneeuwpret foto toe via de "Toevoegen" knop onder de foto's!

ZATERDAG 16|01

WOUDENBERG - Zaterdagmiddag is er rond 17:30 uur een personenauto in de greppel beland op de Brinkkanterweg in Woudenberg. De hulpdiensten zijn groots gealarmeerd. Naast de brandweer uit Woudenberg is ook het duikteam van brandweer Amersfoort opgeroepen.

 

Een BMW is door nog onbekende oorzaak in de greppel terechtgekomen. De bestuurder van het voertuig is spoorloos. Een berger is opgeroepen om het voertuig af te slepen.

 

Update

De bestuurder van het voertuig heeft zich op de plaats van het ongeval gemeld samen met een tractor. Hij had de plaats van het ongeval verlaten om ...

ZATERDAG 16|01

SCHERPENZEEL - Zaterdagmiddag rond 13.10 uur is een wandelaar in een sloot terechtgekomen aan de Voskuilerdijk in Scherpenzeel.

 

Wat er exact gebeurt is konden de agenten ter plaatse niet vertellen. Wel is duidelijk dat een wandelaar in een droge sloot langs de weg is beland en er geen sprake is van een aanrijding. Of de persoon is gevallen tijdens zijn wandeling of dat hij onwel is geworden is onbekend.


Meerdere agenten hebben eerste hulp verleend aan het slachtoffer waarna hij naar het ziekenhuis is gebracht.

ZATERDAG 16|01

BARNEVELD - Op de Wesselseweg in Barneveld heeft zaterdagmorgen rond 08:00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een afslaande automobilist en een brommerbestuurder. De 17-jarige bromfietser uit Scherpenzeel raakte hierbij gewond. Hij liep een gebroken pols op bij de aanrijding.

 

De brommerrijder kwam vanuit Barneveld en reed richting Kootwijkerbroek. De bestuurder van de auto raakte niet gewond.

VRIJDAG 15|01

WOUDENBERG - Vrijdagavond omstreeks 20:00 uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden aan de Frans Halslaan in Woudenberg.


Een 16-jarig meisje is twee keer in haar buik gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht en er is een 18-jarige verdachte aangehouden. In de straat is veel politie aanwezig om onderzoek te verrichten. De steekpartij zou het gevolg zijn van een ruzie tussen een groep jongeren.

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

DINSDAG 22|12

WOUDENBERG - De verdachte die op zondag 15 november dreigde vuurwerk te gooien in een aantal kerken in Woudenberg is aangehouden.


Op die bewuste zondag ontving de politie een melding over een mogelijke vuurwerk actie op kerken in Woudenberg. De politie hield toezicht tijdens de diensten en stelde een onderzoek in naar de persoon die voor deze bedreigingen aansprakelijk was.

 

Dit onderzoek resulteerde in het bekend worden van zijn identiteit. Op maandag 21 december werd de verdachte, een 18-jarige inwoner van Woudenberg, gearresteerd.

 

De woudenberger is na zijn verhoor ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
Aantal stemmen:
  615
62%
  Eens

38%
  Oneens

SCHERPENZEEL 24Webvertising