Logo 112Scherpenzeel

Redactie brand 0 reactie(s) di 13 juni 2023, 21:20

Kat overleden bij brand op zolder van woning in Achterveld

ACHTERVELD – Dinsdagavond is er brand onstaan op de zolder van een woning aan de Van Oldenbarneveltstraat in Achterveld.

De brandweer van Achterveld werd rond 19:30 uur samen met de ladderwagen uit Amersfoort gealarmeerd. Door snel optreden van de brandweer was de brand al gauw onder controle. De ladderwagen hoefde bij aankomst niet ingezet te worden.

Bij de brand is een kat overleden en zijn meerdere dieren waaronder een vogel in een kooi uit het huis gered.

Een bewoner had ademhalingsproblemen en kreeg zuurstof toegediend door een ter plaatse gekomen ambulanceverpleegkundige. De brand heeft een flinke schade aangericht op de zolder van de woning.

112 Achterveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Achterveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Achterveld. Alle 112 alarmeringen uit Achterveld kan je live volgen via 112 meldingen Achterveld.

Locatie

112 Melding

19:29:55 13-06-23 P 1 BR woning (zolder) Van Oldenbarneveltstraat Achterveld UT 090152 092131 Kazernealarm hulpverlening hoofdpost Brandweer Amersfoort Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.