Logo 112Scherpenzeel

Kind komt onder tractor in buitengebied van Leusden en raakt ernstig gewond
Redactie ongeval 0 reactie(s) di 05 juli 2022, 16:03

Kind komt onder tractor in buitengebied van Leusden en raakt ernstig gewond

Laatst bijgewerkt: dinsdag 16:07 uur
LEUSDEN – Aan de Asschatterweg in het buitengebied van Leusden is dinsdagmiddag rond 14:00 uur een kind ernstig gewond geraakt. De fietser kwam onder een rijdende trekker terecht en moest met spoed naar het ziekenhuis.

Een traumahelikopter aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde in een weiland. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is hierdoor afgesloten voor verkeer.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.