Logo 112Scherpenzeel

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) wo 07 december 2022, 18:24

Meld ‘niet-pluis gevoel’

Laatst bijgewerkt: woensdag 18:24 uur
SCHERPENZEEL – Iedereen is welkom op de informatieavond Veilig Buitengebied op dinsdagavond 13 december vanaf 19.30 uur in De Breehoek.

Medewerking aan criminele activiteiten wordt vaak onbewust verleend. Daarom is het belangrijk om de signalen te herkennen. Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO-ON) en de gemeente Scherpenzeel houden een campagne om ondernemers en inwoners bewust te maken van de signalen die op criminaliteit kunnen duiden. Wil je meer weten hierover? Wil je zelf signalen melden of over vermoedens praten?

Wil je tips hoe je mogelijke criminele activiteiten kunt herkennen?

Kom kennismaken!

Iedereen is welkom op dinsdagavond 13 december vanaf 19.30 uur in De Breehoek.

De bijeenkomst hoort bij de aanpak Veilig Buitengebied die in de gemeente Scherpenzeel is gestart. Omdat ook criminaliteit opduikt in de bebouwde kom, is in Scherpenzeel de bijeenkomst voor alle inwoners bedoeld. Ondernemers en bewoners kunnen de problemen niet alleen aanpakken. Gemeente, politie, brandweer en natuurbeschermingsorganisaties ook niet. Als we samenwerken lukt dit wel. Dat wordt gedaan binnen de aanpak Veilig Buitengebied.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een presentatie gegeven met tips. Daarna is er ruimte voor input van inwoners en ondernemers. Dit kunnen vragen, signalen of vermoedens zijn. Maar u kunt ook kennismaken met alle organisaties die samenwerken tegen criminaliteit. Ook de politie en boa’s zijn dus aanwezig.

Melden

Natuurlijk kun je ook melding maken via de politie: 0900 – 8844, handhaving: www.reppido.nl (kies Scherpenzeel) en Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.