Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 04 september 2023, 23:27

Menkar valt van paardentrailer; automobilist botst er frontaal bovenop

SCHERPENZEEL – Op de Barneveldsestraat N802 in Scherpenzeel is maandagavond rond de klok van 21:40 uur een ongeval gebeurd. Nabij de Goos Willigen verloor een auto met paardentrailer een zogeheten menkar. De menkar stond op de paardentrailer, schoot los van de paardentrailer en kwam midden op de Barneveldsestraat tot stilstand.

Omstanders schoten te hulp om de menkar zo snel mogelijk van de weg te halen. Een automobilist komende vanuit de richting van Barneveld werd verblind door een tegenligger en knalde frontaal op de menkar. Gelukkig konden twee mensen net op tijd weg springen die de menkar van de weg wilden halen.

De automobilist raakte niet gewond. De bijrijdster raakte gewond aan haar schouder en is met familie naar de huisartsenpost. De schade aan zowel de auto als de menkar is aanzienlijk.

Waardoor de menkar los schoot is niet bekend. De politie heeft getuigen verklaringen opgenomen en beide bestuurders laten blazen. Beiden reden niet onder invloed. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. Het paard welke in de trailer stond raakte niet gewond.

Locatie

112 Melding

21:43:05 04-09-23 Aanrijding letsel N802 - Barneveldsestraat 4,1 Scherpenzeel GE 536468 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.