Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 02 november 2022, 14:55

Mobiel Medisch Team naar Renswoude voor hulp bij ongeval

Laatst bijgewerkt: woensdag 14:55 uur
RENSWOUDE – Politie, ambulance en de traumahelikopter werden woensdagmiddag rond 13:50 uur opgeroepen voor een ongeval aan de Nijborg in Renswoude. Volgens buurtbewoners is een oudere man met de fiets ten val gekomen en zwaar gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Oude Holleweg.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

De traumahelikopter landde op een parkeerplaats. Het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter is ter plaatse om assistentie te verlenen. Het lijkt om een eenzijdig ongeval te gaan, aldus agenten.

De trauma arts is met de ambulance mee naar het ziekenhuis gegaan.

Locatie

112 Melding

13:51:53 02-11-22 A1 - Nijborg 3927DA Renswoude 161081 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.