Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 20 oktober 2023, 19:24

Moeder en kind gewond bij ernstig ongeval op de Scherpenzeelseweg in Barneveld

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 okt 2023 om 22:22 uur

BARNEVELD – Op de Scherpenzeelseweg N802 in Barneveld is vrijdagmiddag een ernstig ongeval gebeurd. Brandweer, politie, meerdere ambulances en de traumahelikopter rukten uit.

Omstreeks 17:45 uur kwamen ter hoogte van de Engelsestadweg twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing. Een zwangere moeder is gewond naar het ziekenhuis in Ede overgebracht. Een jong kind is onder begeleiding van de arts naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. De brandweer heeft uit de zwarte auto een persoon bevrijd. Dit slachtoffer is gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Ede.

Bij het ongeval was ook een derde auto betrokken. De inzittende(n) uit deze auto zijn niet gewond.

Hoe het ongeluk kon ontstaan, is nog niet duidelijk. Vermoedelijk speelden het gladde wegdek en de regen een rol, waardoor één van de betrokken auto’s in de slip is geraakt.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Video

Locatie

112 Melding

17:55:14 20-10-23 Aanrijding letsel N802 - Scherpenzeelseweg Barneveld 657278 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.