Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 23 april 2023, 5:08

Motorblok vliegt uit auto bij ernstig ongeval in Renswoude; bestuurder zwaar gewond

Laatst bijgewerkt: zondag 07:26 uur
RENSWOUDE – Op de Ubbeschoterweg in Renswoude is in de nacht van zaterdag op zondag een man zwaar gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval. De man kwam vanuit de richting van Lunteren en reed naar Renswoude. Hij raakte van de weg en botste tegen een boom.

Het ongeval is vermoedelijk met zeer hoge snelheid gebeurd. Brokstukken liggen bezaaid over de weg en in de sloot. De man was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Voorbijgangers troffen de auto rond 03:40 uur aan midden op de weg. Het complete motorblok is uit het voertuig geslingerd. Agenten doen onderzoek naar de toedracht. De specialisten van team verkeer doen onderzoek. Volgens de politie gebeurde het ongeval vlak bij zijn woning.

Update

De brandweer heeft met de warmtebeeldcamera gezocht naar eventuele inzittenden in een stukje bos, niemand werd verder aangetroffen.

De man is met ernstig letsel naar het UMC ziekenhuis gebracht. De omgeving is afgesloten met hekken zodat de specialisten van team verkeer uitvoerig onderzoek kunnen doen. De Ubbeschoterweg blijft tot zeker 08:00 uur afgesloten.

Een opgeroepen traumahelikopter kwam niet ter plaatse door de mist en de bewolking. Twee ambulances zijn met spoed naar het ziekenhuis gegaan. Agenten zijn meegereden om een bloedproef te doen bij de bestuurder

Locatie

112 Melding

03:44:13 23-04-23 P 1 HV letsel Ubbeschoterweg Renswoude 098994 093041 Blusgroep Brandweer Renswoude Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.