Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 12 mei 2023, 13:50

Motorrijder gewond bij valpartij op de Scherpenzeelseweg in Barneveld

Laatst bijgewerkt: vrijdag 12 mei 2023 om 15:18 uur

BARNEVELD – Op de Scherpenzeelseweg N802 in Barneveld is vrijdagmorgen rond 11:20 uur een motorrijder ten val gekomen. De man raakte hierbij flink gewond en is na behandeling met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren wordt nog onderzocht door de politie. De Scherpenzeelseweg was vanwege de afhandeling van het ongeval afgesloten.

Getuigen en omstanders verleende hulp tot de ambulance ter plaatse was. De man is door de ambulance verpleegkundigen met een zogeheten wervelplank van het wegdek gehaald.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

112 Melding

11:23:48 12-05-23 Aanrijding letsel N802 - Scherpenzeelseweg Barneveld Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.