Logo 112Scherpenzeel

Motorrijder in Renswoude hard onderuit door diesel spoor op wegdek
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 18 juni 2022, 16:44

Motorrijder in Renswoude hard onderuit door diesel spoor op wegdek

Laatst bijgewerkt: zaterdag 18 jun 2022 om 21:47 uur

RENSWOUDE – Aan de Oude Holleweg is zaterdagmiddag rond 13:00 uur een ongeval gebeurd. In het buitengebied van het dorp kwam een motorrijder hard ten val op een spekglad wegdek. In een bocht lag een lang diesel spoor.

De motorrijder is na stabilisatie uit de sloot gehaald door omstanders en ambulance verpleegkundigen. Hij is met spoed naar het UMC ziekenhuis in Utrecht gebracht.

De vermoedelijke veroorzaker meldde zich kort na het ongeval bij de politie, hij verklaarde zelf dat de trekker vermoedelijk olie lekte waarmee hij eerder door de bocht had gereden. Inmiddels is er grit op het spoor gegooid. De gemeente is in kennis gesteld het wegdek te komen reinigen.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.