Logo 112Scherpenzeel

Redactie brand 0 reactie(s) do 02 maart 2023, 20:53

Onbekende steekt twee flinke stapels takken in brand

LUNTEREN – De brandweer is donderdagavond rond 19:45 uur uitgerukt voor twee flinke buitenbranden aan de Bruinehorsterweg in Lunteren. In een weiland langs de weg heeft iemand twee flinke stapels takken in brand gestoken.

De brandweer heeft samen met de politie besloten het vuur niet uit te maken. Als de brandweer nu gaat blussen verspreid de rook zich over de weiland en in de richting van de bebouwde kom van Ederveen. De politie is op zoek naar de persoon die de takken heeft aangestoken.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Locatie

112 Melding

19:44:07 02-03-23 P 2 BGM-01 BR buiten Bruinehorstweg Lunteren 072531 Blusgroep spoed Ederveen Brandweer Ede GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.