Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 11:47:03 Oms-alarm De Heijgraeff De Boog De Heygraeff Woudenberg 096434 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Woudenberg (Chauffeurs)
zondag 23 februari 2020

 

DONDERDAG 22|08

Het Rode Kruis afdeling Harderwijk biedt een nieuwe cursus EHBO aan

Juist een goede eerste hulpverlening kan een wereld van verschil maken voor het slachtoffer en erger voorkomen

HARDERWIJK - Wilt U Eerste Hulp kunnen bieden? Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Thuis, op het werk of zomaar op straat. Het kan zomaar gebeuren, een heleboel mensen zijn van goede wil maar vaak ontbreekt de kennis om adequaat te handelen. Juist een goede eerste hulpverlening kan een wereld van verschil maken voor het slachtoffer en erger voorkomen. En daar draait het om bij EHBO.

 

Dit is ook de reden dat veel zorgverzekeraars de kosten van een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk vergoeden. Gedurende 8 lesavonden van 2 1/2 uur worden diverse ongevallen besproken en leert u op de juiste manier te handelen. De cursus wordt afgesloten met een Rode Kruis European First Aid certificaat. Dit certificaat is twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het raadzaam herhalingslessen te volgen. Tijdens deze lessen worden bepaalde onderwerpen herhaald en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.

 

Locatie: Kazerne voor Brandweer en Rode Kruis, Maltezerlaan 3 te Harderwijk. De cursus vindt plaats op 8 woensdagavonden en duurt van 19.30 – 22 uur. Op 11 september start de eerstvolgende cursus.

 

De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Voor informatie over de EHBO-cursus en eventuele aanmelding kunt u contact opnemen met tel. 06-81271740 of hrouwhorst@rodekruis.nl

 

Aanmelden kan via deze link. Lukt dit niet, dan graag een mail sturen. Het maximale aantal deelnemers voor een cursus is 12 personen.

 

Wij verzorgen ook herhalingslessen uitgebreide EHBO op 10, 17 en 24 september. Voor informatie zie hierboven en aanmelden kan via deze link

 

Met een geldig EHBO diploma kun je vrijwilliger Evenementenhulp worden. Er is een grote vraag voor hulpverlening in Harderwijk en omgeving, dus zijn er altijd nieuwe vrijwilligers nodig. Belangstelling? Bel 06-81271740

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines