Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 09:36:53 Ongeval (lek: Aardgas) (ogs) Johan Willem Frisolaan Woudenberg 098694 096434 Prio Hoog Eenheid | OvD Brandweer Amersfoort Utrecht
vrijdag 28 februari 2020

 

DONDERDAG 26|09

Bijeenkomst Buitengebied Alert! In Zwartebroek #KIEKUUT

Dinsdag 8 oktober van 19:30-21:30 uur

ZWARTEBROEK - Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO-ON) organiseert samen met gemeente Barneveld informatieavonden om ondernemers en inwoners bewust te maken van de signalen die op ondermijning zouden kunnen duiden. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 oktober in Dorpshuis De Belleman in Zwartebroek van 19:30 - 21:30 uur.

 

'#KIEKUUT, Je gaat het pas zien als je het door hebt' is het centrale thema van deze bijeenkomsten die het onzichtbare zichtbaar maken. Het buitengebied is uitermate kwetsbaar geworden voor ondermijning. De onderwereld dringt op steeds meer manieren de bovenwereld binnen. De georganiseerde criminaliteit is vaak dichterbij dan gedacht en kent veel verschillende vormen. Een boerenschuur die wordt verhuurd. Een bedrijf met geblindeerde ramen. Een winkel zonder klanten. Een slecht verlicht pand dat overdag is gesloten, maar waar 's avonds altijd wel mensen zijn. Criminelen maken meer en meer gebruik van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen en het buitengebied bieden. De georganiseerde misdaad heeft ondernemers echter nodig om criminele activiteiten te ontplooien. Die medewerking wordt vaak onbewust verleend en zo wordt de georganiseerde misdaad gefaciliteerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines