Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:11:44 Woudenberg 129436 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-143

Ambulance 09-143

zaterdag 07 december 2019

DINSDAG 12|11

Vrouw geschept door auto voor politiebureau in Apeldoorn

Het slachtoffer werd na behandeling in de ambulance overgebracht naar het politiebureau

APELDOORN - Op de Europaweg ter hoogte van het politiebureau heeft dinsdagmiddag rond 16.35 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een voetgangster. De voetgangster raakte hierbij lichtgewond.

 

De vrouw werd door de auto aangereden en kwam hard op de voorruit terecht. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De politie was heel snel ter plaatse, het ongeval vond immers plaats voor het politiebureau.

 

De twee inzittenden van de auto, een man en een vrouw raakte niet gewond. Wel zijn zij erg geschrokken. Zij werden meegenomen naar het politiebureau om daar van de schrik te bekomen en een verklaring af te leggen.

 

De voetgangster werd lange tijd in de ambulance onderzocht. Waarna zij was behandeld aan haar verwondingen werd zij door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau als verdachte. De ambulance reed met haar richting het arrestantencomplex.

 

Waarvoor de mevrouw is aangehouden kon de agent niet zeggen. Wel liet hij weten dat zij nu als verdachte wordt gezien inplaats van slachtoffer. De politie doet nader onderzoek naar de aanrijding. Over de exacte toedracht is momenteel nog niks bekend.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines