Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 09:36:53 Ongeval (lek: Aardgas) (ogs) Johan Willem Frisolaan Woudenberg 098694 096434 Prio Hoog Eenheid | OvD Brandweer Amersfoort Utrecht
vrijdag 28 februari 2020

 

MAANDAG 27|01

Automobilist rijdt zwaar beschadigde auto naar politiebureau Barneveld na crash in beruchte bocht A30

De bestuurder raakte niet gewond bij het ongeval maar de auto is zwaar beschadigd

BARNEVELD - Zondagavond 26 januari rond 23.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden in Barneveld. Bij de aansluiting van de A1 naar de A30 ging het weer mis, een automobilist knalde tegen de betonnen middengeleider.

 

Omdat de auto gevaarlijk in de bocht stond en nog aardig rijdbaar was is in overleg met de politie besloten door te rijden naar het bureau, ook makkelijk voor de afhandeling. Dit is aan de meldkamer doorgegeven, en zij zouden de berger in kennis stellen.

 

De bestuurder raakte niet gewond bij het ongeval maar de auto is zwaar beschadigd.

Reacties
Hans zegt: spacer
Het is mij al vaak opgevallen dat er op de linker strook nog even snel geprobeerd wordt om in de bocht in te halen en zodoende het rechter voertuig voor te zijn voordat er ingevoegd moet worden. Jammer van al het geld dat uitgegeven wordt aan nieuwe borden en andere manieren van signalering. Gewoon een maximum snelheid van 30 instellen en handhaven met een permanente cameracontrole.
26-02-20 11:27
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines