Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:54:14 Bgm-01 Dv Aan Derden (til Assistentie) Glashorst Scherpenzeel Ge 071931 Prio Middel Eenheid | Brandweer Scherpenzeel (Kazernetechniek)...
zaterdag 27 februari 2021

DONDERDAG 07|01

Frans schoenenlabel M.Moustache opent showroom in Barneveld

Bij M. Moustache zijn ze ervan overtuigd dat recycling de oplossing is om mode verantwoordelijker te maken

BARNEVELD - In februari is de officiële lancering van het Franse schoenenlabel M.Moustache in Nederland en ze starten direct goed met [re]colte®. Een innovatie waar hele schoenen gerecycled worden om er een nieuwe zool van te maken #ShoesMadeFromShoes. Bij M. Moustache zijn ze ervan overtuigd dat recycling de oplossing is om mode verantwoordelijker te maken. Dus besloten ze in actie te komen zodat recycling de norm wordt. 

 

Recycling is een belangrijke stap maar de ambitie van M.Moustache houdt daar niet op. Ze communiceren ook harde toezeggingen om zo te blijven innoveren en de huidige consumptiepatronen te doorbreken. Uiteraard ligt de focus niet alleen op milieu en duurzaamheid want ook de trends worden zeker niet uit het oog verloren. Tweemaal per jaar presenteert M.Moustache een aansprekende collectie met een mooie mix van trends en basics. De brede collecties omvatten sneakers, boots, dessertboots, derbies, laarsjes en diverse andere modellen die perfect te combineren zijn en waarmee een energiek publiek aangesproken wordt. Dit betekent ook dat je M.Moustache terug gaat zien in een variëteit aan winkels van schoenenwinkels tot modewinkels en van concept stores tot lifestylewinkels. 

 

De collectie van M.Moustache is te zien in de ruime showroom van Kuiper Agenturen. Je kan de showroom op afspraak bezoeken op de Anthonie Fokkerstraat 47-C in Barneveld. Contact opnemen kan via 06 22 415 962 of [email protected] 

 

Meer informatie over M.Moustache en de milieuvriendelijke en duurzame initiatieven kan je vinden op www.m-moustache.com. 

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines