Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:57:07 Oc Utr Mdn: Politie Onderzoek Naar Een Overleden Persoon In Een Pand Aan De... Prio Eenheid | Politie Utrecht (Persinfo)
dinsdag 18 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 16|01

Aanhoudingen na incident in het Lunterse Buurtbos

De politie helikopter vloog bijna een uur over het bosgebied

LUNTEREN - In het Lunterse Buurtbos in de omgeving van de Immenweg zijn zaterdagmorgen drie personen uit Litouwen aangehouden door de politie. Een onopvallend voertuig van de Landelijke Eenheid zag een auto een vakantiepark op rijden aan de Immenweg in Lunteren. Bij controle bleek het voertuig met valse kentekenplaten te rijden. Aldus een woordvoerder van de Landelijke Eenheid. Op het park sprongen twee verdachten uit de auto en vluchten. De bestuurder een 36-jarige man uit Litouwen kon na verzet en gebruik van pepperspray aangehouden worden. Naar de bijrijder is ruim een uur gezocht met onder andere een politie helikopter en veel politie eenheden.

 

Bergingsbedrijf Houterman heeft een auto afgesleept welke door agenten in beslag is genomen.


De politie helikopter vloog bijna een uur over het bosgebied tussen de Immenweg/Hessenweg en de Boslaan.

 

Vervolgens zijn agenten een onderzoek gestart omdat ze dachten dat de verdachten daar verbleven en kwamen uit bij een huisje op het landgoed. Na het aanroepen van twee mannen 30 en 31 eveneens uit Litouwen waren de mannen in allee haast spullen in de openhaard aan het gooien, één van hen nam daarna de benen maar kon snel aangehouden worden. Ook de tweede man is aangehouden. Na doorzoeking van het huisje vond de politie dure zonnebrillen en gesealde auto onderdelen. Of de vier mannen een relatie met elkaar hadden is verder niet bekend nog.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines