Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:57:07 Oc Utr Mdn: Politie Onderzoek Naar Een Overleden Persoon In Een Pand Aan De... Prio Eenheid | Politie Utrecht (Persinfo)
maandag 17 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 22|01

Auto in Lunteren raakt boom en belandt in de sloot, bestuurder spoorloos

De auto is zwaar beschadigd en moet worden afgesleept

LUNTEREN - Aan de Klomperweg in Lunteren is vrijdagavond rond 20:45 uur auto tegen een boom gebotst en in de sloot beland.

 

De hulpdiensten rukten groots uit maar de bestuurder was niet meer aanwezig. Bestuurder was er achterop een brommer vandoor gegaan. Na ruim drie kwartier meldt hij zich en werd toch aangehouden voor mogelijk rijden onder invloed van alcohol. De auto is zwaar beschadigd en moet worden afgesleept.

Reacties
Pjotr zegt: spacer
Misdadig. Gebeurt wel vaker in die buitengebieden. Auto in de prak, bestuurder dronken maar spoorloos. Dat zouden ze veel harder moeten straffen. Ook als er geen bewijs meer is een dag later.
23-01-21 07:54
Score: 5
Joke zegt: spacer
Als je de plaats van het ongeval verlaat, Geef je aan dat je schuld bekend . En dan alle onkosten voor de bestuurder is en zich zelf mag bewijzen dat hij niet gedronken heeft of wat gebruikt heeft. Want de ambulance en de politie en de brandweer en tevens de afsleep dienst moet wel komen kijken.
24-01-21 18:55
Score: 4
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines