Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:43:42 Locatie Ter Wheme Dorpsstraat 3925KB Scherpenzeel Ge 96642 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

maandag 10 augustus 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 09|08

AMERSFOORT - Zondagavond heeft er rond 18.10 uur een steekincident plaatsgevonden aan de Oude Grutmolen in Amersfoort. Het incident speelde zich af in een woning. Het gewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis voor behandeling.

 

De politie heeft een 91-jarige man uit Amersfoort aangehouden als verdachte. Er wordt verder onderzoek gedaan.

GISTEREN 09|08

DE KLOMP - Op de A12 bij De Klomp zijn zondagavond rond 20:00 uur drie Duitse automobilisten met elkaar in botsing gekomen. Door het ongeval ontstond file richting Arnhem vanuit Veenendaal.

 

De schade aan de auto's is aanzienlijk. Politie, Rijkswaterstaat en een berger zijn inmiddels ter plekke.

GISTEREN 09|08

VEENENDAAL - Zondagavond 9 augustus is brand ontstaan in een flatwoning de Zandstraat in Veenendaal. De woning bevindt zich op de begane grond. Volgens 112 Meldingen Veenendaal werden de hulpdiensten om 19:26 uur opgeroepen.

 

De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat er grote schade ontstond. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. De bovenliggende woningen worden geventileerd. De bewoners van de woningen konden op tijd hun woning verlaten.

GISTEREN 09|08

APELDOORN - In de nacht van zaterdag op zondag 9 augustus was het weer raak in het Matenpark in Apeldoorn. Een man stak een stuk berm in brand en sloeg op de vlucht.

 

Drie fietsers reden rond 01.00 uur door het park toen zij opeens vuur zagen en daarbij een man met een fiets. De man fietste bij het zien van de drie vrouwelijke fietsers weg. Inmiddels was de brand al uitgebreid tot een forse brand. De vrouwen bedachten zich geen moment en belden de brandweer via het alarmnummer.

 

De brandweer kwam snel ter plaatse en wist het vuur snel onder controle te krijgen. Door de ...

ZATERDAG 08|08

RENSWOUDE - In de avond van zaterdag 8 augustus raakte een wielrenster zwaar gewond bij een ongeluk aan de Utrechtseweg. Er zijn aanwijzingen dat er andere mensen betrokken waren bij de val van de fietsster, die mogelijk opzettelijk hebben gehandeld. De politie is dringend op zoek naar mensen die meer weten over de gebeurtenissen die tot het ongeluk hebben geleid.

 

Op de warme zaterdagavond fietsten een vrouw met een man over de Utrechtseweg in Renswoude. Rond 19.45 uur ontstond er een ongeluk waarbij de 41-jarige vrouw viel en gewond raakte. Zij is in kritieke toestand naar het ...

ZATERDAG 08|08

APELDOORN - In Apeldoorn is zaterdagmiddag zeker één persoon gewond geraakt door een steekincident aan het Hofveld. Aan de steekpartij ging volgens omstanders een ruzie tussen twee scooterrijders vooraf.


Het steekincident gebeurde rond 15.00 uur voor de deur van een pizzeria. Een politiewoordvoerder bevestigt het voorval en meldt dat er één persoon naar het ziekenhuis is gebracht.

 

Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. De omgeving is afgezet.

ZATERDAG 08|08

AMERSFOORT - Op de kruising Rondweg Oost met de Computerweg in Amersfoort is zaterdagmiddag een ravage ontstaan na een aanrijding tussen twee personenauto's. De aanrijding zou het gevolg zijn van niet werkende stoplichten.

 

Eén persoon raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een berger.

GISTEREN 09|08

APELDOORN - Bij een steekpartij aan het Hofveld in Apeldoorn is zaterdagmiddag een gewonde gevallen. Het slachtoffer is een jongen van 18 jaar uit Apeldoorn, hij moest behandeld worden in het ziekenhuis. Twee verdachten hebben zich later op de dag op het politiebureau gemeld. Ze zijn beiden aangehouden.


Op straat ontstond er een conflict tussen twee groepjes jongeren. Tijdens dat conflict heeft een van de verdachten vermoedelijk met een mes een van de anderen gestoken. De verdachten die zijn aan gehouden zijn 18 en 19 jaar oud en komen uit Apeldoorn. Ze zitten nu vast voor verder ...

VRIJDAG 07|08

VOORTHUIZEN - Vanaf aanstaande maandag 10 augustus tot en met vrijdag 21 augustus vinden werkzaamheden plaats aan het asfalt aan de Elzenkamperweg in Voorthuizen.

 

Op 12 augustus wordt het asfalt aangebracht en kunnen hulpdiensten alleen bij nood passeren. Er is een omleiding ingesteld.

Meer artikelen