Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:33:34 Br Wegvervoer (auto) John F. Kennedylaan Woudenberg 096434 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Woudenberg (Chauffeurs)
maandag 18 januari 2021
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 18|01

AMERSFOORT - Naar aanleiding van een anonieme melding werd een verdachte van de handel in verdovende middelen op straat in het Soesterkwartier aangehouden. In het voertuig werd een flinke hoeveelheid softdrugs aangetroffen waarop werd besloten om ook naar de woning toe te gaan. Hier werden een grote hoeveelheid softdrugs aangetroffen die enkele duizenden euro's aan straatwaarde hebben.

 

De politie Amersfoort doet onderzoek en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

VANDAAG 18|01

APELDOORN - Op de Marchantstraat in Apeldoorn heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. Hierbij vielen twee gewonden.

De scooter reed over het fietspad toen deze over het hoofd werd gezien door een afslaande automobilist.

 

Op de scooter zaten twee personen, beiden zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

 

De scooter raakte zwaar beschadigd evenals de auto, deze moest door een berger worden afgesleept.

VANDAAG 18|01

BARNEVELD - Maandagmorgen 18 januari is er een erg groot oliespoor gevonden dwars door de woonwijk Veller, komende vanaf het fietspad langs de wijk Zuid III.

 

Diverse voorbijgangers hebben melding gemaakt bij de gemeente van dit enorme spoor. De gemeente heeft direct een bedrijf in kennis gesteld. Het bedrijf Helder uit Lunteren zorgt dat de fietspaden worden gereinigd. Mogelijk komt het oliespoor van de strooiwagens die afgelopen weekend zout hebben gestrooid in de wijk.

VANDAAG 18|01

AMERSFOORT - Op De Gouden Ploeg in Amersfoort moest maandagmiddag een persoon door de brandweer uit een woning afgehesen worden. Onder begleiding van ambulancemedewerkers werd de persoon naar beneden gehaald en daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Door de inzet van de hoogwerker van de brandweer was De Gouden Ploeg een dik half uur afgesloten. De inzet van de brandweer trok wel flink wat bekijks van omwonenden.

VANDAAG 18|01

APELDOORN - Maandagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser op de kruising Kayersdijk met de Savorin Lohmanstraat in Apeldoorn. Hierbij raakte de fietser gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 04.20 uur. Een fietser die over het fietspad reed langs de Kayersdijk en voorrang had, werd door een automobilist over het hoofd gezien met een botsing tot gevolg. De fietser kwam vervolgens hard ten val en raakte gewond. De bestuurder van de auto, reed door in plaats van te stoppen.

 

Bij aankomst van de hulpdiensten troffen zij inderdaad een gewonde ...

1/1

GISTEREN 17|01

VEENENDAAL - Naar aanleiding van een waarneming door de luchtvaartpolitie werd er een onderzoek gestart naar een pand aan de Pelikaanstraat in Veenendaal. Dit resulteerde in een politie instap op woensdag 13 januari 2021.

 

Tijdens de instap trof de politie een hennepkwekerij aan die nog in werking was. Deze hennep was bestemd voor de productie van cannabisproducten, waaronder hennepolie.

De kwekerij werd ontmanteld en de planten werden vernietigd.

 

De burgemeester heeft het pand op grond van de Opiumwet gesloten voor de duur van 3 maanden. Tevens werd er een verdachte ...

GISTEREN 17|01

VEENENDAAL - Zondagmiddag 17 januari rond 17.45 uur is brand ontstaan in een personenauto aan de Wilhelmina Druckerstraat in Veenendaal. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

 

Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig bij het achterwiel in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Bij het blussen van het voertuig kwam veel rook vrij. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Het voertuig wordt later opgehaald door een bergingsbedrijf.

DONDERDAG 14|01

BARNEVELD - Op donderdag 17 december 2020 omstreeks 12.55 uur heeft er een ongeval tussen een fietser en een auto plaatsgevonden op de Brabanterlaan in Barneveld. Helaas is deze aanrijding pas deze week bij de politie bekend gemaakt. Het slachtoffer was met de fiets en werd aangereden door een donkerkleurige personenauto. Het merk en type is onbekend.


Het slachtoffer heeft diverse verwondingen opgelopen. De bestuurder van de auto is zonder op- of omkijken doorgereden. Dit is strafbaar in Nederland. Je moet ten alle tijden na betrokkenheid bij een aanrijding je gegevens achterlaten.


De ...

DONDERDAG 07|01

BARNEVELD - In februari is de officiële lancering van het Franse schoenenlabel M.Moustache in Nederland en ze starten direct goed met [re]colte®. Een innovatie waar hele schoenen gerecycled worden om er een nieuwe zool van te maken #ShoesMadeFromShoes. Bij M. Moustache zijn ze ervan overtuigd dat recycling de oplossing is om mode verantwoordelijker te maken. Dus besloten ze in actie te komen zodat recycling de norm wordt. 

 

Recycling is een belangrijke stap maar de ambitie van M.Moustache houdt daar niet op. Ze communiceren ook harde toezeggingen om zo te blijven innoveren ...

Meer artikelen