Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:53:59 Woudenberg 7613 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

maandag 21 januari 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|01

APELDOORN - Op zondag 20 januari heeft er rond 18:30 uur een ongeval plaatsgevonden op de Oesterzwam in Apeldoorn. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto, welke onderweg was om een pizza's te bezorgen, van de weg en eindigde in de voortuin van een woning. Hierbij ramde het voertuig een muurtje.

 

Volgens omstanders was de automobilist op zoek naar een bepaald adres, maar werd hij afgeleid door een voorbijkomende scooter. De pizzabezorger kwam met de schrik vrij.

1/1

GISTEREN 20|01

APELDOORN - Er woedt brand op de zolderverdieping van een woning in de Coba Ritsemastraat in Apeldoorn. Het betreft een twee-onder-een-kap woning.


De bewoners hebben het huis op tijd kunnen verlaten, meldt de brandweer.

 

Blusvoertuigen en een hoogwerker zijn aanwezig om het vuur te bestrijden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

GISTEREN 20|01

WAGENINGEN - Bij de jachthaven in Wageningen zou zondagmiddag 20 januari omstreeks 17:00 uur een roeiboot zijn omgeslagen. Er zouden vier mensen in hebben gezeten.


De brandweer is een zoekactie begonnen. Er zijn twee traumahelikopters opgeroepen en is er een politiehelikopter onderweg om te assisteren bij de zoekactie. Eén traumahelikopter werd enige tijd later weer afgemeld.

 

De brandweer vreest voor de opvarenden. "Met deze temperaturen is onderkoeling een groot risico. Daar komt ook nog eens bij dat het al donker is, wat zoeken nog extra lastig maakt", zegt de ...

GISTEREN 20|01

APELDOORN - Op woensdag 9 januari 2019 werd er in een flat aan de Einsteinlaan een hennepkwekerij aangetroffen. De hele woning was ingericht voor de hennepteelt en er stonden in totaal 454 hennepplanten.

 

De hennepplanten werden inbeslaggenomen en vernietigd. Er was sprake van diefstal stroom en één verdachte werd aangehouden.

 

Heeft u een vermoeden van hennepteelt in uw buurt? Laat het de politie weten via telefoonnummer 0900-844 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem tel: 0800-7000.

GISTEREN 20|01

AMERSFOORT - Op zondag 20 januari zijn de hulpdiensten omstreeks 15:15 uur opgeroepen voor een aanrijding op de kruising van Randwijcklaan met de Trekvogelweg in Amersfoort.

 

Een automobilist, die een proefrit aan het maken was, heeft een fietser over het hoofd gezien. De fietser kwam ten val maar raakte nauwelijks gewond. Een motorlance kwam ter plaatse en de fietser is gecontroleerd. De politie heeft het ongeval verder met de betrokkenen afgehandeld.

1/1

GISTEREN 20|01

APELDOORN - De politie had zaterdag een oproep via social media en onder meer deze website nodig om de identiteit van een ernstig gewonde vrouw in Apeldoorn te achterhalen. De oproep had succes, want familie van de vrouw meldde zich bij de politie.


De oudere vrouw had zaterdagmiddag rond 15.00 uur een ongeluk met haar fiets op de Koperweg in Apeldoorn. Daar waren geen anderen bij betrokken. De vrouw was niet aanspreekbaar, aldus een politiewoordvoerder.

 

De politie tastte in het duister over de identiteit van de vrouw en postte daarom foto's van haar fiets en kleding op social media. ...

GISTEREN 20|01

BUNSCHOTEN - In de nacht van zaterdag op zondag 20 januari zijn een aantal jongeren gewond geraakt bij een vechtpartij rond het terrein van voetbalclub IJsselmeervogels. Door een onbekende oorzaak is er ruzie ontstaan tussen een groep jongeren en volwassen.

 

De politie ter plaatse bevestigd dat er een vechtpartij heeft plaatsgevonden. Volgens meerdere getuigen zijn de personen die gevochten hebben afkomstig uit Tilburg. Ze waren hier om naar de derby te kijken. De derby trekt altijd veel publiek van buitenaf. De jongeren zijn afkomstig uit Bunschoten. Op dit moment kan de politie ...

VRIJDAG 18|01

AMERSFOORT - De politie heeft vrijdagmorgen 18 januari j.l. in de binnenstad van Amersfoort op heterdaad een man aangehouden op verdenking van het aanranden van twee vrouwen die ochtend. Getuigen en eventuele andere slachtoffers van deze verdachte worden verzocht zich te melden.

 

Deze morgen om 09.00 uur werd een vrouw, die over de Langestraat fietste, door de verdachte lastiggevallen en aangerand. Ongeveer een kwartier later overkwam een andere vrouw op de Weverssingel hetzelfde. Zij was zo slim om met haar telefoon een foto van de verdachte te maken en belde de ...

VRIJDAG 18|01

BUNSCHOTEN - In de gemeente Bunschoten bedraagt de schade die rond de afgelopen jaarwisseling is aangericht € 3.725,50. In dit bedrag zijn nog niet de kosten voor het herstellen van een betonnen bak meegenomen. Deze kosten worden nog in kaart gebracht. Vorig jaar bedroeg het bedrag door vuurwerkschade € 2.043,83.

 

Afgelopen december werd door de boa's van de gemeente Bunschoten toezicht gehouden op vuurwerkoverlast. Inwoners konden vuurwerkoverlast melden bij de politie of via de gemeentelijke vuurwerktelefoon. Uit voorzorg zijn ook diverse afvalbakken preventief ...

Meer artikelen