Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 14:19:00 De Bongerd 3925JT Scherpenzeel Ge 10698 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

zaterdag 25 januari 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 24|01

APELDOORN - Een man is vrijdagavond gewond geraakt in een woning aan de 1e Wormenseweg in Apeldoorn. Hij is neergestoken. De politie zoekt de omgeving af naar een wapen en naar de dader. Er zijn ook speurhonden ingezet.


Even voor 20.00 uur kwam de melding van het steekincident binnen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. In de woning waren meerdere mensen aanwezig. In de ruit van de woning zit een barst. Dat heeft volgens de politie met het incident te maken.


Een man is na het steekincident gevlucht. Hij wordt op dit moment gezien als verdachte. De politie is in groten getale ...

1/1

GISTEREN 24|01

EDE - Donderdagavond hield de politie in Ede een actie welke erop gericht was om inbraken te voorkomen. Tijdens deze actie controleerden agenten een voertuig met daarin twee personen. Zowel de bestuurder als de bijrijder zijn bij de politie bekend ter zake vermogensdelicten, daarom besloten zij het voertuig en de personen te onderzoeken op bezit van inbrekerswerktuigen.

 

Tijdens dit onderzoek kwamen agenten erachter dat de bijrijder nog een celstraf open had staan. Tijdens de fouillering van deze persoon troffen agenten een bivakmuts, zaklamp en handschoenen aan. In het voertuig ...

DONDERDAG 23|01

AMERSFOORT - Donderdagavond 23 januari zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen maar de Flierbeeksingel in Amersfoort ter hoogte van rotonde de Stier.


Een automobilist heeft een voetganger over het hoofd gezien op de rotonde en aangereden. De voetganger werd ongeveer 10 meter op zijn motorkap meegenomen.


De voetganger is door ambulancemedewerkers nagekeken en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

DONDERDAG 23|01

BENNEKOM - Donderdagavond 23 januari rond 18.40 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Edeseweg in Bennekom.

 

De bestuurster van een personenauto is door onbekende oorzaak tegen twee verkeerspalen gebotst. De auto liep flinke schade op, ook is een ander voertuig beschadigd geraakt door de verkeersborden. Er is niemand gewond geraakt.

1/1

DONDERDAG 23|01

EDE - In Nederland krijgen elke dag 35 mannen de diagnose prostaatkanker. Dat zijn jaarlijks bijna 13.000 mannen met een hoofd vol vragen. Vaak in spanning en onzekerheid. Om mannen én hun partners zo goed mogelijk te informeren en ondersteunen houdt de ProstaatKankerStichting voortaan elke maand een spreekuur in het Toon Hermans Huis Ede.

 

“Soms begint het met een te hoge PSA-waarde of plasklachten, maar dat hoeft niet. Prostaatkanker geeft in het begin juist meestal geen klachten”, weet regiovertegenwoordiger van de ProstaatkankerStichting Piet Post, “het is een ...

1/1

DONDERDAG 23|01

BARNEVELD - We hebben u nodig, want windenergie in onze gemeente raakt ons allemaal. Of we nu voor- of tegenstander zijn. Windenergie is op dit moment een van de manieren om duurzame energie op te wekken. Daarom starten we in de loop van maart een dialoog hierover.

 

De winddialoog wordt straks de plek waarin we samen bepalen wat we belangrijk vinden bij windenergie in onze gemeente. Welke keuzes en afspraken maken we met elkaar. Geen discussie, maar een dialoog want iedereen heeft recht op een eigen standpunt. Elke mening telt en wordt gewaardeerd. We houden u op de hoogte. Meer weten ...

1/1

DONDERDAG 23|01

HARDERWIJK / HIERDEN - Twee (nog) onbekende mannen hebben woensdag 22 januari een echtpaar overvallen in hun woning aan de Zuiderzeestraatweg. De overval vond plaats tussen 10.30 uur en 14.00 uur. De daders hebben het echtpaar enkele uren vastgehouden. De mannen zijn er vervolgens vandoor gegaan in een grijze Porsche Cayenne en hebben die achtergelaten in Harderwijk.


Het echtpaar is rond 10.30 uur bedreigd door de twee mannen. Ze moesten spullen afgeven en de sleutels van hun grijze Porsche Cayenne. Rond 14.00 uur zijn de daders er vandoor gegaan in die auto. Die auto is later aangetroffen ...

ZONDAG 19|01

RENSWOUDE - Op zondag 19 januari is een bestuurder en inwoner van Renswoude betrapt op een forse snelheidsovertreding. De bestuurder reed 160 op een 80 km weg.

 

De bestuurder bracht niet alleen zichzelf maar ook anderen hiermee in gevaar. Het gevolg is dat de bestuurder zijn rijbewijs mocht inleveren en een proces verbaal in ontvangst nemen.

 

Justitie gaat uiteindelijk bepalen of de bestuurder zijn rijbewijs terug krijgt. Tot die tijd mag hij geen voertuig besturen.

ZATERDAG 18|01

AMERSFOORT - Vrijdag 17 januari 2020 tussen omstreeks 23:30 uur en zaterdag 18 januari 2020 omstreeks 00:15 uur, vond er een beroving van een telefoon plaats op de Stadsring in Amersfoort. Eén van de verdachten is aangehouden.


De politie is op zoek naar een man die op zijn fiets achter de verdachten is aangefietst. Zou deze getuige zo snel mogelijk contact willen opnemen via het algemene politie nummer: 0900-8844.

Meer artikelen