Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:48:03 Woudenberg 108580 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

Ambulance 09-132

dinsdag 20 oktober 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|10

APELDOORN - Op dinsdag 20 oktober hield de politie een 22-jarige man uit Diemen aan in het onderzoek naar een brandbom bij een woning aan de Bariumstraat in Apeldoorn.

 

Dit incident vond plaats op 11 april 2020 rond middernacht. Op die avond werd er een explosie en een woningbrand gemeld. Er bleek een brandbom tegen een woning te zijn gegooid waarbij gelukkig niemand gewond is geraakt. Buurtbewoners wisten de brand aan de woning te blussen. De politie stelde vervolgens een onderzoek in waardoor nu een eerste aanhouding is verricht. De politie gaat er vanuit dat er meerdere ...

1/1

VANDAAG 20|10

EDE - Gebruik van lachgas is per 20 oktober 2020 in gemeente Ede verboden wanneer het voor overlast zorgt. Een voorbeeld van overlast is lege ampullen en ballonnen op straat, mensen die rondhangen en geluidsoverlast veroorzaken of voor gevaarlijke situaties in het verkeer zorgen.

 

Risico's
Het risico van lachgasgebruik voor de gezondheid van een individu is niet heel groot. Bij recreatief gebruik zijn de risico's beperkt. Het risico voor de volksgezondheid in het algemeen is matig tot groot. Toch is het niet eenvoudig een grens aan te geven waaronder recreatief gebruik veilig zou ...

VANDAAG 20|10

VEENENDAAL- Dinsdag 20 oktober 2020 werd de brandweer om 14:38 uur opgeroepen voor een woningbrand aan Zuiderkruis in Veenendaal. Er bleek een keukenbrand te zijn uitgebroken in een woning van de flat 'Venus'.

 

De brandweer heeft het vuur snel kunnen blussen. Brandweer Veenendaal vertrok na de inzet en de politie handelt de zaak verder af.

VANDAAG 20|10

VEENENDAAL- Dinsdagmiddag is in een vijver aan de Groeneveldselaan in Veenendaal een jonge eend verstrikt geraakt in achtergelaten visdraad.

 

Een medewerker van de dierenambulance kon het dier niet bereiken en heeft de brandweer om hulp gevraagd. De brandweerlieden hebben het eendje kunnen vangen en overhandigd aan de medewerker van de dierenambulance.

1/1

GISTEREN 19|10

GEMEENTE BARNEVELD - Na lang zoeken en graven in de gemeente Barneveld is de schatkist gevonden door Esmee!


Esmee van harte gefeliciteerd met je G R A T I S diploma!

GISTEREN 19|10

PUTTEN / BARNEVELD - In de nacht van zondag op maandag 19 oktober wilden agenten naar aanleiding van een anpr-hit (Automatische kentekenplaatherkenning) een voertuig controleren. Dit voertuig werd in verband gebracht met onder andere autoinbraken waar gereedschap uit was weggenomen.

 

Agenten in Barneveld troffen het voertuig aan met divers gereedschap wat vermoedelijk van diefstal afkomstig is. Het voertuig is onder andere in Putten geweest. Heeft u onderstaand gereedschap en is het afgelopen avond/nacht weggenomen? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

...
1/1

ZONDAG 18|10

BARNEVELD - Op zondagavond zijn handhavers Rutger en Anthonet gestrand met bandenpech op het fietspad bij het tunneltje in de wijk Veller.

 

Door Gemeente Barneveld werd een vervangende band geregeld waarna ze hun weg konden vervolgen. In de tussentijd werden brommers die niet thuishoren op het fietspad ook gelijk weer aangesproken.

VANDAAG 20|10

VEENENDAAL - Zondag 18 oktober 2020, tussen 13:00 uur en 14:00 uur is een 86-jarige bewoonster van de Rederijkers het slachtoffer geworden van een babbeltruc.


De 86-jarige kreeg zondagmiddag bezoek van 2 vrouwen. De beide vrouwen verklaarden dat zij langskwamen omdat mensen eenzaam zijn vanwege het Corona virus. De vrouwen wilden ook wel boodschappen voor haar doen. Nadat één van de 2 vrouwen van het toilet kwam vertrokken de beide vrouwen. Kort hierna constateerde de 86-jarige dat zij wat sieraden miste.


Signalement van de vrouwen:
-Nette vrouwen
-Beiden slank
-Knappe vrouwen
-Leeftijd ...

DONDERDAG 15|10

BARNEVELD - Op woensdag 14 oktober 2020 tussen 12.00 uur en 13.00 uur, werd op een parkeerplaats bij de Wilhelminaschool aan de Van den Berglaan in Voorthuizen een personenauto aangereden. De auto raakte door de aanrijding beschadigd.

 

De bestuurder van de andere auto is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Neem contact op met de politie via telefoonummer 0900-8844.

Meer artikelen