Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:30:15 Woudenberg 78325 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-147

Ambulance 09-147

dinsdag 23 juli 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|07

AMERSFOORT - Dinsdag 23 juli omstreeks 16:40 uur moest de brandweer met spoed uitrukken voor een voertuigbrand op de Zuidsingel in Amersfoort.

 

Hoe het geparkeerde voertuig in brand is geraakt is niet bekend. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al volledig in brand.

 

De brand was snel geblust maar er kon niet voorkomen worden dat de auto volledig uitbrandde.

VANDAAG 23|07

NIJKERK - De brandweer moest dinsdag 23 juli uitrukken voor het koelen van een vrachtwagen in Nijkerk. De trailer stond aan het van t Hoffstraat in Nijkerk in de zon. In de tank zitten resten van wortel welke onder druk staan en vermoedelijk door de warmte begonnen te koken.

 

De tank word gekoeld met water. Er is een andere vrachtwagen onderweg om een deel van de tank over te laden. De weg blijft voorlopig afgesloten.

VANDAAG 23|07

HARDERWIJK - Dinsdag 23 juli werd omstreeks 10:25 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand op industrieterrein Lorentz III in Harderwijk.

 

De geparkeerde vrachtwagen stond op het terrein van Gerrit van Panhuis & Zn aan de Zeppelinstraat. De vrachtwagencabine stond al volledig in brand bij aankomst van de eerste brandweerwagen. Vanuit de meldkamer is er op voorhand al opgeschaald naar Middel brand waarop ook een tweede tankautospuit is gealarmeerd. De brandweer heeft de brand met meerdere stralen water bestreden, en ook met schuim.

 

Bij de brand raakte ...

GISTEREN 22|07

BARNEVELD - Bij een bedrijf aan de Harselaarseweg in Barneveld is maandagmiddag een flinke hoeveelheid zoutzuur vrijgekomen. Dat meldt de brandweer.


Het lek ontstond iets na 16.00 uur doordat een afsluiter van een tank kapot ging. Het zoutzuur kwam deels ook op de openbare weg terecht. De gealarmeerde brandweer kwam met chemische pakken poolshoogte nemen.

 

Uiteindelijk was de situatie onder controle. Een gespecialiseerd bedrijf komt het zoutzuur opruimen.

GISTEREN 22|07

NIJKERK - Op de Berencamperweg in Nijkerk heeft maandagmiddag omstreeks 16.40 uur een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere auto's. Hulpdiensten rukten massaal uit.

 

De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. De brandweer is ter plaatse omdat er een persoon bekneld zat. Deze is inmiddels door de brandweer uit zijn benarde positie verwijderd. Er zijn drie ambulances ter plaatse. Hoeveel gewonden er zijn gevallen en over de aard van hun verwondingen is niets bekend. Een opgeroepen traumahelikopter is inmiddels gecanceld.

 

De ...

GISTEREN 22|07

APELDOORN - Een fietser is maandagochtend gewond geraakt na een val op het fietspad langs het Asselsepad tussen Apeldoorn en Hoog Soeren. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 
 
Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 11.30 uur. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen omdat de situatie aanvankelijk ernstig leek. Bij aankomst van de ambulance en politie bleek het gelukkig mee te vallen. De man was met zijn fiets, een E Bike, door nog onbekende oorzaak gevallen. Omstanders vonden het slachtoffer en schakelde de hulpdiensten in. Het
...

GISTEREN 22|07

ZWARTEBROEK - Op de Zelderseweg tussen Barneveld en Nijkerk is maandagmiddag een ongeval gebeurd. Dat gebeurde rond 14:30 uur ter hoogte van Zwartebroek nabij de kruising met de Diepenrustweg.

 

Naast de ambulance en de politie werd ook de brandweer van Zwartebroek opgeroepen. Door het ongeval is de weg dicht. Een auto kwam in de sloot. Een persoon raakte gewond. Het slachtoffer zat niet bekneld hij kon zelf uitstappen. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders was de man met de Poolse auto onder invloed van alcohol. De man zou over de kop zijn geslagen met zijn ...

DONDERDAG 18|07

AMERSFOORT - Donderdagochtend 18 juli omstreeks 09:00 uur heeft er naar aanleiding van een verkeersconflict een mishandeling plaatsgevonden op het Enkeerdpad in Amersfoort.

 

De politie roept getuigen op contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

WOENSDAG 17|07

PUTTEN - Maandag 15 juli is er weer gecontroleerd op snelheid op de Garderenseweg in Putten. Daarbij werden 2277 auto's gecontroleerd, waarvan er 1856 automobilisten niet harder dan 60 km per uur reden.

 

De overige 421 reden te hard, waarbij de hoogst gemeten snelheid 101 km per uur was.

Meer artikelen