Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:25:27 Woudenberg 31877 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-144

Ambulance 09-144

zaterdag 23 maart 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|03

VEENENDAAL - Gemaskerde mannen hebben vrijdagavond rond 21.00 uur de Jumbo supermarkt aan de Doctor Slotemaker de Bruïnestraat in Veenendaal overvallen.

 

Volgens een woordvoerder van de politie zijn de overvallers ontkomen. Het is nog niet bekend of ze iets hebben buitgemaakt. Ook is onduidelijk of ze gewapend waren. Agenten in kogelwerende vesten hebben een onderzoek ingesteld.

 

Via Burgernet is een oproep verspreid om uit te kijken naar drie mannen op een scooter met valbeugel. Het advies is om ze niet zelf te benaderen.

1/1

GISTEREN 22|03

TERSCHUUR - Op de Zelderseweg in Terschuur is vrijdagavond rond 20:10 uur een jonge fietser ten val gekomen op het fietspad tussen Barneveld en Nijkerk.

 

Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulance personeel behandeld. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis en is door familie opgehaald. Volgens een voorbijganger was ze met de fiets in de berm gekomen en ten val gekomen op het fietspad. De politie heeft de jonge dame wel laten blazen op alcohol. Wat de uitkomst hiervan was, is niet bekend.

GISTEREN 22|03

HOOG SOEREN - Op vrijdagmiddag 22 maart heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Asselsestraat in Hoog Soeren. Een fietser kwam met zijn wiel in een greppeltje terecht en kwam hard ten val. Volgens de politie was de man even buiten bewustzijn.

 

De man werd door een voorbijganger aangetroffen, deze belde direct 112. De man is nadat hij was gestabiliseerd overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van de man is niks bekend.

GISTEREN 22|03

WEKEROM - Aan de Edeseweg in Wekerom heeft vrijdagavond rond 18:15 uur brand gewoed in een woning. Een laptop had vlam gevat.

 

De brandweer had het vuur snel onder controle. Niemand is bij de bfrand gewond geraakt.

GISTEREN 22|03

EDE - Aan de Langenhorst in Ede is vrijdagmiddag rond 15:15 uur een persoon van de achtste verdieping van een flat gevallen. Hoe dat precies gebeurde is niet duidelijk. De politie doet op dit moment onderzoek. Het lijkt erop dat het gaat om een noodlottig ongeval.

 

Verschillende hulpdiensten zijn aanwezig. Ook een traumahelikopter is opgeroepen.

 

Update

Bewoner die zwaargewond bij flat Langenhorst werd aangetroffen is vanavond aan zijn verwondingen overleden. Politie sluit onderzoek af. Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen sprake was van een misdrijf.

...

GISTEREN 22|03

BENNEKOM - Op de Dokter Willem Dreeslaan in Bennekom heeft een aanhanger van een vrachtwagen met reclameborden in brand gestaan. De brandweer had het vuur snel meester.

 

Omstanders hadden al een brandblusser gebruikt en het vuur daarmee grotendeels geblust. Door de brand ontstond een behoorlijke file richting Wageningen.

1/1

GISTEREN 22|03

HOOGLAND - Op donderdag 21 maart 2019 heeft de politie een scootercontrole uitgevoerd op de Gekroonde El in Nieuwland en de Ds Posthumus Meijjesweg in Hoogland.


Veel scooters zijn gecontroleerd op met name constructiesnelheid, gladde banden, verlichting en de remmen. De meeste scooters hadden alles prima in orde.


Vijf scooters hadden een te hoge constructiesnelheid. Zij kregen een boete die varieerde van 65 euro tot 130 euro. Daarnaast krijgt iedere scooter die te hard rijdt een WOK-status, dat wil zeggen dat de scooter niet meer mag rijden totdat het RDW de scooter herkeurd heeft. 2 ...

GISTEREN 22|03

OVERBERG - Op zaterdag 9 maart heeft er rond 17.30 uur een mishandeling plaatsgevonden nabij een hotel aan de Dwarsweg in Overberg. De mishandeling vond buiten plaats en drie personen waren hierbij betrokken. De politie heeft deze mishandeling in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

 

De politie vermoedt dat een aantal bezoekers van de horecagelegenheden aan de Dwarsweg wellicht iets heeft gezien van deze mishandeling. We willen graag in contact komen met deze getuigen. Hebt u iets gezien? Geef uw informatie door via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

...

GISTEREN 22|03

ERMELO - Op 21 maart 2019 werd op de Fazantlaan een fietser in het been gebeten door een jonge herdershond.


De eigenaar van de hond was erbij maar helaas zijn er geen gegevens uitgewiseld. De politie wil graag weten wie de eigenaar is van deze jonge herdershond.


Bent u de eigenaar van de jonge hond of weet u wie de eigenaar is laat het de politie weten via 0900-8844.

Meer artikelen