Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:03:39 Renswoude 84072 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

vrijdag 30 juli 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 29|07

WAGENINGEN - Het ouderlijke huis van olympisch kampioen Annemiek van Vleuten is versierd. Annemiek won de gouden medaille bij de tijdrit voor vrouwen. Voor het huis hangen spandoeken en er ligt een gouden loper voor de deur.


Haar oude studievereniging de Veetelers en de TCW '79 (Toerclub Wageningen) is verantwoordelijk voor de versiering.

1/1

GISTEREN 29|07

BARNEVELD - Coach en bestsellerauteur Wouter de Jong geeft op woensdag 25 augustus om 20.00 uur in de Bibliotheek Barneveld een lezing over zijn boek ‘Mindgym - de Sportschool voor je geest’. Kaarten kosten € 15 p.st. (inclusief koffie/thee) en zijn te bestellen via www.bibliotheekbarneveld.nl. Uiteraard nemen we bij de ontvangst en plaatsing van de deelnemers de coronamaatregelen in acht.

 

Train je hersenen en word mentaal fit
Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Juist ...

GISTEREN 29|07

EDE - Donderdagmiddag 29 juli tegen 17.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de rotonde Proosdijerveldeg in Ede.

 

Een snorscooter en een auto zijn met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt en worden door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Eén persoon gaat mee naar het ziekenhuis.

 

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk.

GISTEREN 29|07

WAGENINGEN - Op de Matenstraat in Wageningen is donderdagmiddag een flinke tak uit een boom gewaaid. De tak belandde bovenop een auto.


De brandweer kwam ter plaatse. De brandweer heeft de hoogwerker ingezet om de tak van de auto te verwijderen. De auto heeft op het oog geen zichtbare schade opgelopen. De eigenaar van de auto is op vakantie.

GISTEREN 29|07

WAGENINGEN - Bij een woning aan de Haverlanden in Wageningen is donderdagmiddag 29 juli een heg in brand gevlogen. De buurman was met een brander bezig om onkruid te verbranden, toen de vlam in de heg sloeg.


Een omwonende heeft de brand met emmers water geblust. De brandweer kwam met prio 1 ter plaatse om de heg af te blussen.

GISTEREN 29|07

LUNTEREN - Donderdagmiddag 29 juli is een vrachtwagen met oplegger vast komen te zitten in een greppel aan de Kruisbeekweg in Lunteren.

 

Door nog onbekende reden is de chauffeur van de weg geraakt en in de greppel tot stilstand gekomen. Een speciale berger zal moeten komen om de vrachtwagen weer op de weg te zetten.

GISTEREN 29|07

AMERSFOORT - Donderdagmorgen 29 juli werd bekendgemaakt dat de containers in het centrum van Vathorst aan de Wouda in Amersfoort verwijderd gaan worden.

 

De containers zorgde al lange tijd voor overlast. Afgelopen maanden werd afval massaal naast de container gezet. Dit zorgde voor overlast en een grote puinhoop. De puinhoop was geen reclame voor het centrum van Vathorst. Of de containers verwijderd worden wegens de overlast, is niet bekend.

 

Op 18 augustus zullen de containers verwijderd gaan worden.

MAANDAG 26|07

HARDERWIJK - In de nationale verkiezing van de meest toegankelijke gemeente van Nederland is Harderwijk doorgedrongen tot de halve finale. Van de 352 gemeenten in Nederland bleven er in de eerste ronde 12 over waaronder Harderwijk.

 

Op de campagne website van Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland heeft Harderwijk een eigen pagina met meer informatie.

 

Wethouder Gert Jan van Noort onderstreept dat het ook in deze halve finale niet gaat om het winnen maar om ervan te leren: "Harderwijk wil een gastvrije en toegankelijke gemeente zijn voor iedereen. Stemmen op de gemeente ...

MAANDAG 26|07

WAGENINGEN - zondag 25 juli 2021, omstreeks 00.00 uur, heeft er een bedreiging met een vuurwapen plaatsgevonden op de kruising Junusstraat / Kapelstraat in Wageningen. Hierbij zijn twee personen gezien die voldoen aan de volgende signalementen:


Persoon 1:
- Getinte huidskleur;
- Tussen de 14 en 17 jaar oud;
- +/- 1.50 meter lang, opvallend klein;
- Smal postuur
- Zwart gekleed met capuchon dragend op hoofd;
- Schoudertasje, schuin dragend
Persoon 2:
- Negroïde man;
- Kort koeshaar
- +/- 17 jaar oud;
- Tenger postuur;
- Parka-achtige zwarte jas

 

Heeft u iets gezien en/of gehoord of kent u ...

Meer artikelen