Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:56:43 Vijverlaan 3925EN Scherpenzeel Ge 74913 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 14 oktober 2019
TOP NIEUWS

MAANDAG 07|10

APELDOORN - Zoran Ilic is terecht. De 40-jarige Apeldoorner werd maandag aangetroffen in de woning van zijn schoonvader.


Volgens haar is Zoran in verwarde toestand aangetroffen in de woning. De schoonvader van Zoran is momenteel op vakantie. Toen hij maandag een raam van de woning opende, werd hij gezien.

 

Er werd zondag met twaalf honden in het Zuiderpark in Apeldoorn naar de man gezocht. Dat leverde toen niks op.

ZONDAG 06|10

APELDOORN - In en rondom het Zuiderpark in Apeldoorn wordt momenteel een grote zoekactie gehouden. Met 12 reddingshonden en 16 medewerkers van de RHWW, wordt er gezocht naar de vermiste Zoron llic.

 

De vader van vier kinderen is sinds vorige week dinsdag spoorloos verdwenen. Zijn familie en vrienden maken zich grote zorgen. Zij doen er dan ook alles aan om hem weer te vinden.

 

De 40-jarige Zoran woont in de wijk Apeldoorn Zuid. Volgens zijn familie verdween hij in verwarde toestand en vertrok hij zonder zijn telefoon en portemonnee.

 

De Stichting Reddingshonden RHWW in ...

1/1

DONDERDAG 03|10

UTRECHT - Sinds dinsdag 1 oktober wordt vanuit Utrecht de 16-jarige Bo de Graaf vermist. Bo is na een schoolreis met haar school verdwenen.

 

De laatste bekende locatie was het Utrecht Centraal Station. Er is reden tot zorg om Bo.

 

Kleding : Kort, roze jasje, bruine tas met hengels, legging en gymschoenen.

 

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Gegevens Bo de Graaf
Lengte: 185cm
Haarkleur: donkerblond
Oogkleur: groen/bruin
Geslacht: vrouw

...

DINSDAG 27|08

APELDOORN - Sinds vanmiddag 14.30 uur, wordt een 25-jarige vrouw vermist vanuit omgeving Zutphensestraat Apeldoorn. De vrouw draagt een blauwe pyjama met motief, donkerblauw gestreept shirt, geen schoenen.


Tips? Bel nu 112 of 0900-8844.

VRIJDAG 28|06

REGIO - Hania is terecht! Zij werd zojuist aangetroffen in een hotelkamer in het centrum van de stad. Ze verkeert in goede gezondheid.

 

Zij was in het gezelschap van een 50-jarige Amerikaanse man, de man die op de foto's te zien was die eerder vandaag door de politie verspreid werden. Hania verdween gistermiddag na het laatst te zijn gezien op haar basisschool in Crooswijk.