Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:11:44 Woudenberg 129436 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-143

Ambulance 09-143

vrijdag 06 december 2019
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 05|12

NEDERLAND - Sinds 28 november 2019 wordt een Pools meisje vermist. Vermoedelijk is ze samen met een vriend op de trein van Amsterdam naar Dortmund gestapt en onderweg nog in Nederland rond 17.30 uur uitgestapt. Mogelijk is ze nog in Amsterdam of Utrecht. Ze heeft geen telefoon of geld en spreekt alleen Pools. Haar vriend is terug in Polen aangekomen maar zijn verklaringen zijn zeer vaag.

 

Help aub mee om haar te vinden!

1/1

ZONDAG 10|11

RIDDERKERK - De politie heeft in Ridderkerk zondagmiddag 10 november het levenloze lichaam gevonden van een vermiste 19-jarige jongen uit Ridderkerk.

 

De 19-jarige jongen was op donderdagavond voor het laatst gezien. Zijn familie maakte zich grote zorgen om hem. De politie zocht vrijdag met drones in een park en in het weekend werden er verschillende zoekacties gehouden.

 

Over de nadere toedracht is nog niet bekend, maar de politie gaat niet uit van een misdrijf.

1/1

ZONDAG 10|11

BARNEVELD - Vanaf de Kweekweg in Barneveld wordt sinds zondag 10 november een 90-jarige man in een rolstoel vermist.

 

De man is 180 m lang, slank, draagr een bril, kort grijs haar. Onbekend in welke richting hij vertrokken is.

 

Update

De 90 jarige vermiste meneer is in goede gezondheid aangetroffen. Wij danken iedereen die mee gezocht heeft.

VANDAAG 06|12

AMERONGEN - Sinds zondag 24 november 2019 zoekt de politie naar de Poolse Adam Szkwarek. Hij verdween rond 23.00 uur uit Amerongen. Er bestaan zeer grote zorgen over zijn gezondheid.

 

De man lijdt aan een delier. Adam heeft zijn woning in deze ernstige, verwarde toestand verlaten. Door zijn psychische klachten kan hij niet goed voor zichzelf zorgen. Vanwege zijn psychische gezondheid wil de politie hem snel vinden, zodat Adam de nodige hulp kan krijgen. Sinds zijn verdwijning ontbreekt van hem echter nog altijd elk spoor. Zie hier ook het opsporingsbericht inclusief zijn ...

VRIJDAG 22|11

GOUDA / VOORTHUIZEN - De politie zoekt sinds vrijdag 15 november 2019 naar de 12-jarige Cheyenne Dikhooff uit Gouda. Cheyenne zou eerder die week uit huis worden geplaatst door Jeugdbescherming. Dat is besloten door de kinderrechter. Op het moment van de uithuisplaatsing bleek Cheyenne met haar moeder weg te zijn. Toen haar moeder later werd aangetroffen was zij niet meer bij haar.

 

Er zijn grote zorgen om het welzijn van Cheyenne. Zowel de moeder van het meisje als haar stiefvader zijn inmiddels aangehouden voor onttrekking aan het gezag van Jeugdbescherming. Haar stiefvader ...