Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 december 2014, 11:50

Meisje gewond na val van fiets, bromfietser rijdt door

Laatst bijgewerkt: zondag 14:57 uur

RENSWOUDE – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval op donderdagochtend 27 november aan de Arnhemseweg.

 

Die ochtend reed omstreeks 07.30 uur een 16-jarig meisje uit Scherpenzeel op haar fiets naar school. Ze fietste op de Arnhemseweg van Renswoude naar de Klomp. Toen zij ter hoogte van het restaurant ’t Hof een fietser inhaalde, kwam er met hoge snelheid een brommer achter haar rijden die daarna per ongeluk het stuur van haar fiets raakte. Hierdoor kwam het meisje ten val. De bromfietser reed door, mogelijk had hij of zij niet door dat het meisje was gevallen. De fietser die het slachtoffer inhaalde, heeft haar geholpen. Het meisje moest naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan haar verwondingen.

 

De politie is op zoek naar de bromfietser en getuigen van dit verkeersongeval. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.