Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 januari 2015, 14:59

Omgewaaide bomen en kapotte dakpannen

Laatst bijgewerkt: zondag 14:58 uur

BARNEVELD / SCHERPENZEEL – De brandweer heeft vandaag de handen vol aan meldingen in verband met de harde wind.

 

Vanochtend om 09:45 uur moest de hoogwerker al in actie komen voor een losse dakplaat van een appartementen complex aan de Lakenvelderlaan in Barneveld. Niet veel later werd de hoogwerker een paar straten verder ingezet op de Langshanlaan. Bij verschillende huizen waren daar de dakpannen naar beneden gekomen. De brandweer kon niet meer doen dan de kapotte pannen van het dak verwijderen. Volgens de bewoners was het al de derde keer dat tijdens harde wind de pannen los lieten. Ze zouden later vandaag zelf met een verreiker nieuwe pannen terug plaatsen.

 

Op de Rubensstraat in Voorthuizen moest de brandweer van Voorthuizen ter hoogte van het kerkhof een omgewaaide boom verwijderen.

 

Op het Julianaplein in Barneveld was door de storm een boom over de rijbaan gevallen en stond een andere boom gevaarlijk scheef. De brandweer heeft beide bomen verwijderd.

 

In Scherpenzeel werd op de Vlieterweg een gevaarlijk loshangende tak verwijderd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.