Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 februari 2015, 18:35

Groot alarm voor schoorsteenbrand in woning met rietenkap

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:59 uur

RENSWOUDE – De brandweer is dinsdag aan het eind van de middag uitgerukt met groot materieel voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Daatselaarseweg in Renswoude.

 

De woning die in het buitengebied ligt was voorzien van een rietgedekte kap waardoor de brandweer met extra materieel uitrukte. De brand was bij aankomst al vrij snel onder controle. De brandweer van Renswoude kreeg assistentie van de hoogwerker uit Veenendaal. De brandweer van Scherpenzeel stond stand-by voordat de schoorsteenbrand zou overslaan op de rietenkap. Twee riet-teams uit de regio kwamen op locatie maar hoefde niet ingezet te worden. De brandweer heeft het schoorsteenkanaal geveegd en kon na ruim 1,5 uur huiswaarts keren.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.