Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 februari 2015, 12:42

Scherpenzeler botst onder invloed tegen lantaarnpaal

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:59 uur

ACHTERVELD – Een 41-jarige automobilist uit Scherpenzeel is vrijdagavond 20 februari aangehouden, nadat hij onder invloed van alcohol met zijn auto tegen een lantaarnpaal was gebotst, de plek van het ongeval had verlaten en even later weer rijdend werd aangetroffen.

 

De politie kreeg rond 22.00 uur de melding dat er een automobilist onder invloed tegen een lantaarnpaal aan de Schoonderbekerweg in Achterveld was gebotst en in de naastgelegen modderige sloot was beland. Op de genoemde plek werd alleen de auto aangetroffen, de bestuurder was nergens te vinden. Politieagenten reden in de buurt om uit te kijken naar de bestuurder, toen ze ineens de betreffende auto op de Goorsteeg in Scherpenzeel zagen rijden. Hierop hielden ze de bestuurder aan. Hij blies op het politiebureau 785 ugl. Zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed, het verlaten van een plaatsongeval en gevaarlijk rijgedrag.

112 Achterveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Achterveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Achterveld. Alle 112 alarmeringen uit Achterveld kan je live volgen via 112 meldingen Achterveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.