Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 maart 2015, 10:50

Vandalen vernielen winkelruit en slaan achterruit auto in

Laatst bijgewerkt: zondag 14:59 uur

WOUDENBERG – Zondagochtend 8 maart hebben vandalen zowel een winkelruit aan de Dorpsstraat als een autoruit op de Stationsweg West vernield. De politie is op zoek naar getuigen van de incidenten.

 

Rond 08.50 uur gingen agenten na een melding van vernieling aan de Dorpsstraat poolshoogte nemen. Toen zij bij de winkel aankwamen, bleek dat een grote ruit van de etalage uit zijn sponning was. Vervolgens kregen agenten een melding van een auto met een ingeslagen achterruit op de Stationsweg West.

 

De politie zou graag meer getuigen willen spreken die in de nacht van zaterdag op zondag of zondagochtend op of in de omgeving van de de Dorpsstraat en Stationsweg West iets hebben gezien wat met deze vernieling te maken kan hebben. Heeft u informatie? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.