Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) do 02 april 2015, 12:12

Woudenberger gewond door klappen van inbreker

Laatst bijgewerkt: zondag 15:00 uur

WOUDENBERG – Een 63-jarige man uit Woudenberg kreeg woensdag 1 april een klap op zijn gezicht toen hij een mogelijke inbreker vast wilde pakken. De Woudenberger zat met enkele andere buurtbewoners een aantal mannen achterna die mogelijk betrokken waren bij een inbraak in een woning gelegen aan de Koningin Wilhelminastraat. De man werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Tot nu toe is niemand aangehouden.

 

Agenten kregen rond 21.35 uur een melding dat buurtbewoners enkele mannen achterna zaten die waren betrokken bij een woninginbraak. Het zou gaan om mannen met donkere truien waarvan sommigen met hoody’s. Een burgernetactie werd gestart en een deelnemer meldde dat hij een persoon zag rennen vanaf de Irenestraat naar de Beatrixstraat. Daar zou deze persoon zich mogelijk ophouden in een tuin.

 

Tips melden

Door diverse agenten werd de buurt afgezet en werd met behulp van een warmtebeeldkijker de tuinen afgezocht. De mannen werden echter niet meer aangetroffen. De politie komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.