Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) za 02 mei 2015, 11:05

Zwaar gewonde wielrenner met traumaheli naar ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:01 uur

EDERVEEN – Een 56-jarige man uit Westzaan is zaterdag 2 mei ernstig gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een tractor op de Luntersekade in Ederveen. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

 

De man was deelnemer van een wielertocht en fietste met een groepje andere wielrenners over de Luntersekade toen rond 09.35 uur een tractor tegemoet kwam. De man uit Westzaan kon vermoedelijk niet op tijd aan de kant komen en raakte het wiel van de tractor. Hierdoor kwam hij te vallen.

 

Hij is met een traumahelicopter naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht. De toertocht is omgeleid.

112 Ederveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Ederveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ederveen. Alle 112 alarmeringen uit Ederveen kan je live volgen via 112 meldingen Ederveen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.